Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna těsněni pod víkem+ vývěvy

Od: antony odpovědí: 2 změna:
Zdravíčko ve spolek. Zjistil sem že mi u auta bmw 46 318i 105kw teče nejspíše olej buď z vývěvy či přes víko, auto se dalo k známému do servisu kde mi ho vrátil zpátky s tím že to nebude dělat že to je pakárna… Můj dotaz zní je to taková pakárna jak říkal? Zvládnu to doma sám levy ruce nemám ale trpělivost mi schází tak abych to ještě nehodil ze skály

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

0x

Zrovna zítra se chystám ono těsnění pod víkem měnit. Není to žádná věda, ostatně podívejte se na nějaké video než ten střep ždurchnete do strže.

antony
hodnocení

Tož ja to dělal už několikrát na bývalých autech ale jak známe bmw tak tyhle škopky mají vždycky něco spešl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vyveva

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]