Nejste přihlášen/a.
Pravidelně každý den na mě blikne několik protijedoucích aut. Auto je ještě v záruce, zajel jsem tedy k prodejci, ten provedl kalibraci světel a řekl, že by to mělo být v pořádku. Situace stejná, možná i horší. Zajel jsem tedy za kamarádem na STK, kde mi přeměřil světla a řekl, že vše je v normě. Světla svítí hodně silně, kolikrát oslňuji i sám sebe odrazem světla od značek okolo silnice. Jedná se o LED Matrix světla.Co teď s tím? Přes zimu jezdím pravidelně ráno i večer ve tmě, přes léto je to OK. Světla nelze manuálně sklápět, úhel se nastavuje podle zatížení náprav.
Obecně ze zkušenosti nejvíce oslňují LED světla od koncernu. Ale jsou tak homologovaná, tak si musíme zvyknout...
Spíš je zajímavé, že to prošlo. Ono to musí být vždy kompromisd obře vidět a přitom neoslňovat. Určitě i tehdy by nebyl problém když ještě LED světla nebyla nainstalovat třeba výkonnější žárovku...
Pokud Vám říkají, že je to v pořádku, tak to neřeště. Dnes ráno mě opět oslnilo několik aut. Dělají to zejména auta nová s LED a SUV. Prostě jsou tak nastavené z výroby a světla jsou výše, než u mého hachbacku. Je to moderní mor. Budu šetřit na SUV, abych taky oslňoval.
Kdybych chtěl, tak budu na spoustu aut taky blikat, ale co si pomůžu? Já jsem svůj hachback kupoval před 7 lety s LED světlomety. Tehdy to ještě nebylo zdaleka tak rozšířené. Možná první 2 roky mě občas taky někdo problikl. Ale nechci házet všechny do jednoho pytle. Některé značky to mají i u "obřích" SUV skvěle vyřešené. Ale jak píšou jiní, koncern rozhodně patří k těm horším. Mě často oslňují i oktávky - mají odfláknutý design. Já tomu říkám sobecký design.
Všechny světlomety jsou nastaveny na regloskopu přímo z výroby a všechny splňují legislativní požadavky.
Na to, že někteří řidiči problikávají, si holt člověk musí zvyknout. Stává se mi to samé a když mě někdo problikává opravdu vehementně, tak ho probliknu nazpět aby viděl, že dálkové opravdu nemám zapnuté. Většinou to problikávání hned utnou...
Osobně nemám problém s LED světly. Ano, oproti halogenovým svítí více (jen dálkové v každém jednom LED světlometu mají max. svítivost přes 60.000lm dle vozu) a někteří si na to prostě nezvykli, popřípadě jsou citlivější částí populace.
Pokud nejedete s permanentně zapnutými dálkovými světly a s tím, že senzory protijedoucí vozy "vystíní" aby nebyly oslňovány, tak více asi neuděláte. Max manuální upravení sklonu dle tipů jednoho z rádců. Za mě je toto primárně problém vaši i většiny ostatních automobilek a aktuálního trendu.
Obecně je aktuálně problém v tom, že asi všechny automobilky montují jasně bílá a hodně silná světla s tím, že vidět je důležité. Co na tom, že protijedoucí je oslepen. Taky s tím bojuju, pořídil jsem si žluté brýle, které oslňování pomáhají zabránit. Ale kdyby se plošně změnila teplota světla více do žluta, prospělo by to asi všem. Jsem aspoň rád, že míra oslňování je nově (nebo brzy bude) zařazena mezi kritéria, která hodnotí bezpečnost vozu a tak se za pár let na silnicicích snad dočkáme opět normálního stavu bez oslepování
Barevné spektrum se trochu změní a je pravdou, že místy může být viditelnost horší. Nicméně zatím se mi nestalo, že bych jezdil místy, kde bych s tím měl problém. Naopak, po začátku používání míra měho vzteku z oslnění klesla prakticky na nulu A pokud by se stalo, že bych měl někde problém s rozhledem kvůli barvě brýlí, tak je prostě sundám a nasadím ve chvíli, kdy bych viděl blížící se auto nebo záři za horizontem. To už je asi na každém.
Investice cca 120,- zatím k nezaplacení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.