Nejste přihlášen/a.
Zavolal jsem si do místního kovošrotu, kde vykupují i baterie, za kolik vykupují autobaterie (obyčejné osobní auto, 45Ah) a že prý za 10-14 korun.
Dřív byl výkup za 100-150kč za autobaterii.
Šly ceny vůkupu všude dolů, nebo je to jen tenhle kovošrot?
Děkuji
Před mnoha roky jsem dostal za AKB jen 100kč dnes za kgod 10kč do xxkč (dle sběrny) takže až tam pojedu dostanu za jednu AKB ccapřes 200kč.
Před mnoha lety neplatili nic a naopak by možná chtěli platit a že to vezmou zadarmo braly jako úžasné dobrodiní. Ale to bylo v době, kdy se papír vykupoval za 10 haléřů a ne za 2 koruny, prostě v době, kdy sběrné suroviny šly obecně do háje. Dneska se sběrny nějak přesunuly úplně mimo civilizaci (aspoň v našem městě), ale asi existujou, občas vidím bezďáky se šrotem.
Nevím jak a kde ale před cca 25 roky jsem dával do sběru a dostal jsem jak jsem psal výše a naopak NIC jsem nemusel platit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.