Dobry den,prave jsem prijel z eviddncni kontroly abych si zitra mohl prepsat auto a zarazilo me ze technik kontroloval rozmer pneu,proc? Ne ze by mi to vadilo-mel jsem je vporadku,ale neni evidencka jen o kontrole cisla motoru a vin karoserie a aby na urade vedeli o jake auto se jedna? Proc kontrolovat pneu kdyz si je muzu ted vklidu prehodit? To uz mi pak muze prece udelat kompletni stk..
Při evidenční kontrole se zjišťuje, zda skutečný stav vozidla odpovídá údajům uvedených v registru, dříve ve velkém TP (ORV2), tedy i rozměr disků a pneumatik.
Nikoliv Vyhledejte co vše je součástí EvK a pak se nebudete divit když mimo typu motoru VIN a štítku také kontrolují rozměr disků a pneu,počet míst k sezení a barvu !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.