Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evidencni kontrola-pneumatiky?

Od: rumpal odpovědí: 3 změna:
Dobry den,prave jsem prijel z eviddncni kontroly abych si zitra mohl prepsat auto a zarazilo me ze technik kontroloval rozmer pneu,proc?
Ne ze by mi to vadilo-mel jsem je vporadku,ale neni evidencka jen o kontrole cisla motoru a vin karoserie a aby na urade vedeli o jake auto se jedna?
Proc kontrolovat pneu kdyz si je muzu ted vklidu prehodit? To uz mi pak muze prece udelat kompletni stk..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Při evidenční kontrole se zjišťuje, zda skutečný stav vozidla odpovídá údajům uvedených v registru, dříve ve velkém TP (ORV2), tedy i rozměr disků a pneumatik.

hodnocení

0x

Nikoliv Vyhledejte co vše je součástí EvK a pak se nebudete divit když mimo typu motoru VIN a štítku také kontrolují rozměr disků a pneu,počet míst k sezení a barvu !

hodnocení

0x

Proc kontrolovat pneu****protože mu to nařizuje předpis o evidenční kontrole,.

kdyz si je muzu ted vklidu prehodit****to klidně můžete, kdykoliv Vás to napadne.

To uz mi pak muze prece udelat kompletni stk***tento názor pramení jen z neznalosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]