Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Portál dopravy a likvidace neexistujícího vozu

Od: santaclaus odpovědí: 7 změna:

Ahoj. Prosím měl bych pár otázek. Na stránkách: portaldopravy.cz jsem se díval na auta co jsem měl a zajímalo by mě pár věcí jestli by někdo věděl.

Záložka aktuální je jasná i když se k ní vrátím.

Záložka historie mi není jasná je tam samozřejmě seznam aut co jsem kdy vlastnil, ale vím že nejsou všechna. Vím minimálně o třech, která jsem měl a nejsou v tom seznamu. Může to znamenat, že jsou ekologicky zlikvidovaná? Sice se mi to moc nezdá, protože je tam třeba i moje druhé auto škoda 120 a nějak pochybuju, že by dnes ještě jezdila nebo vůbec byla v nějakém nezlisovaném stavu.

No a vrátím se k záložce aktuální. Mám tam dvě auta. Jedno, které mám a stojí mi u baráku. Jenže jsem zjistil z mojí mladické blbosti, že mám na sebe pořád napsaného a nezlikvidovaného Favorita. Jak dlouho ho nemám? Těžko říct, ale je tam že poslední stk platila do roku 2009. Auto nemám fyzicky (bylo kdysi co si pamatuju rozřezáno, vyhozeno a kde skončili doklady absolutně netuším.

Jak by se to dalo vyřešit? Udělat duplikáty dokladů, značek a dát do depozitu? Nebo vývoz do zahraničí? To teda nevím jak udělat jestli je potřeba evidenčka na takovou věc.

Vím moje blbost, ale jak z toho ven?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Může to znamenat, že jsou ekologicky zlikvidovaná?****Určitě ne.

Jak by se to dalo vyřešit?****Neřešit to, není důvod.

je potřeba evidenčka na takovou věc****ano, musí být evidenčka.

ale jak z toho ven?***nechat to být a neřešit,

santaclaus
hodnocení

Dobře, ale pokud to nechám být tak co třeba jednou ČKP?

co třeba jednou ČKP*-**nic nebude, nebudou řešit 10 let stará nepojištěná vozidla. To by se již ozvali.

santaclaus
hodnocení

Dobrá nebudu zkoušet s tím něco dělat. Díky

jirib
hodnocení

0x
Nechat být,stejně to nevyřešíte.Až budou čistit registr,tak to sami vymażou...dnes mají jiné starosti...stk,emise,za chvíli budou řešit ukrajinské vraky...

mnd®
hodnocení

0x

Máte na sebe pořád napsaného a nezlikvidovaného Favorita.Takže byste měl platit pov.ručení.

Proč by nemohla jezdit Š120 nebo Favorit ( ale klidně i BMW ) v dnešní době .? Stačí to šikovně udělat .Ale radit tady na poradně se nesmí Z7.

santaclaus
hodnocení

No ta moje 120tka už těžko jezdí zjistil jsem, že se na té stránce dá dostat i na seznam provedených stk a holka už dávno dojezdila. Navíc zhruba si pamatuju v jakém byla stavu (koroze), ale jinak jo proč by nemohla š120 jezdit. Někde u nás na sídlišti ji někdo má a jezdí s ní po nákupech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]