Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta v CH nebo CZ

Od: rghzzhgf odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

přemýšlím, kde by bylo výhodnější si koupit automobil. Od června příštího roku plánuji žít a pracovat ve Švýcarsku a jde mi o to, jestli si pořídit vozidla tady a pak si ho přehlásit na švýcarské RZ anebo si jej pořídit rovnou ve Švýcarsku.
Co myslíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

1x
Švýcarsko není tak daleko,můžete použít i auto z ČR...a není to jedno?
Takové starosti bych chtěl mít...
Plány na příští rok,vcelku velkorysé.

hodnocení

1x
Mám pocit, že Švýcarsko je drahá země, takže úměrně i auta tam budou, předpokládám, stát víc.
Mimo téma - proč tady tolik lidí píše pod tak divnými "jmény", když jinak psát evidentně umí? :)
Mně tahleta "jména" taky vrtají hlavou. Ještě když se někdo ptá na něco citlivého, tak snad. Nebo když je nutné se zaregistrovat do nějakého čistě automatického systému. Ale pokud vstupuji v kontakt s lidmi, tak mi to přijde dost nevhodné. Asi jako zazvonit na dveře a představit se: "Dobrý den, jsem rghzzhgf a rád bych se vás zeptal.."

Divný jména protože ví že se chce jednorázově zeptat vlítne sem chce to nick tak rychle něco natuká do klávesnice kde má prsty a hotovo.A v životě sem už nepřijde.A ani se nekoukne pak na odpovědi.

Všímám se často se někdo "cizí!" dostane strašně moc odpovědi a už ani neodpoví natož poděkuje.

glyx
Bery@
Ad nick. Často je to množstvím registrovaných přezdíek, které nelze použít.

lmgify
hodnocení

0x

Ze zájmu jsem se po dlouhé době podíval na počet imigrantů z evropských zemí ve Švýcarsku.

2-10-Best-Tot-Kat-d-2024-09.xlsx 519.95 kB
Koupě auta v CH nebo CZ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]