Nejste přihlášen/a.
Hezký den, jená se o Fiat 500 r. výr. 2013. Na palubní desce při rozsvícení světel signalizuje výstražný trojúhelník závadu. Zjistil jsem,že nesvítí žárovky osvětlení SPZ. Na kontaktech pro Sufitky je kostra v pořádku. Když přivedu na plusové kontakty Sufitek napětí od baterie, žárovky svítí, výstražný trojúhelník nadále signalizuje závadu. Pořebuji zjistit odkud je přiveden +pol k žárovkám. Předpokládám, že by mohl být připojen od zadních skupinových světel, a tady je problém nevímjak sedo nich dostat, a něco neulomit, i když vyšroubuji upevňovací šrouby tak se té skupinové lampě nechce ven, údajně by se měla vytahnout v ose, mě se to ale nedaří. Pro Vás chsi poprosit jestli s tím máte nějako zkušenost, a můžete mi poradit. Pojistky pod pal. deskou jsou v pořádku, v motorovým prostoru jsem zatí žádné nenašel. Moc děkuj za každou radu.
Zadní světlo dva šrouby a vyškubnout..
Ale světlo RZ je na dveřích kufru, tak tipuju zlomenej drát v průchodce do dveří...
Na ten vodič v průchodce mám podezření také,a ještě se chci podívat do těch zadních světel,není to skoro za co vzít do ruky, a při mé smůle se obávám za to víc zabrat, připadá mi to tak jako by to na prolehlé straně proti šroubům ještě za něco drželo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.