Dobrý den, nemohu najít motorový olej PW-40 pro Audi 2,7 TDi r.v. 2007 s normou VW 507 00 (uvádim údaje od motoru v autě a ze servisní knížky). Můžete, prosím, poradit? Děkuji.
A čo tak zobrať do úvahy aj myslenie a uvažovať o preklepe? Ja som ešte nikde nevidel a ani nečítal,aby sa písmenom označoval olej pred dvojitým W. Špecifikácia je tam uvedená.
Děkuji všem za tipy, mám z čeho vybírat. Od majitele stejného typu vozu jsem se včera večer dozvěděl, že po dlouhém pátrání mu bylo potvrzeno: "507 00 se dělají jen ve viskozitě 5W-30 a nejde dělat LL olej ve viskozitě 5W-40". Zarazilo mě ale, že mu byl doporučen olej Repsol elite 505.01 tdi 5w-40? Skutečně je vhodný i pro VW 507 00? Možná ty oleje moc řeším, ale nechci problémy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.