Zdar- Ford Focus, rok 2024 Není shnilý ani prahy zvenku nevykazují korozi! Ale nevím jak jsou na tom Prahy zevnitř. Stříkli byste tam nejdřív NEUTRALIZATOR koroze (nevím jestli tam je) a potom konzervační vosk? doplněno 23.10.24 13:57: Rok výroby 2004
Nnemám zkušenosti, ale všichni tvrdí, že to chce v létě když je dlouho horko. Důvod uvádí, že vše dokanale vyschne a navíc prý to co se aplikuje lépe přilne a dostane do všech míst.
Mám 2002 a dneska to budu dělat kompresorem, mám ho na zvedáku, mám teda kartuš s voskem 1 litr. Jinak předtím vyjetý olej diesel + ten vosk a ono to hned chytne barvu do černa.
Já začal používát XCP rust blocker.. Zatím jsem spokojenej.. Zůstane relativně měkký a neztvrdne.. Údajně to používají na ropných plošinách a letadlech.. Je to více známé mimo čr..
asd1
Když to není i pro kosmonauty tak to je o ničem Normálně vosk na dutiny.. sundat nadkoli a ošetřit konce prahu,lemy a blatníky zevnitr,na to nejaky blokator rzi a pak Alkyton. Dal tam rezne napravnice,brzdový a palivový trubky včetně nalejvaciho potrubi,trubky serva. Trubky brzd hlavne u prednich kol,průchod pod napravnici a nad vejfukem. Na to bacha,je to dulezitejsi než shnilej práh... jo a spodky dveří,vosk dovnitř a barvou spodní hranu z vnitřní strany,pátý dveře taky,u světla pro rz,bacha na plast listu vylamujou se šrouby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.