Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rádio z Číny píše: no signal po otočení klíčku

Od: tomas2 odpovědí: 2 změna:
Zdravím, koupil jsem si tohle rádio z temu
share.temu.com/...
Napojil jsem ho do auta a zjistil, že po otočení klíčku mi píše “no signal”
Do doby, než klíček vyndám ze zapalování.
V příloze popis pinů rádia.

Rádio z Číny píše:  no signal po otočení klíčku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

def
hodnocení

2x

Kup si tohle, aby jsi do rádia necpal signál GALA a K-line data. Zároveň si na té redukci přehodíš plus po klíčku a plus baterky.

ahifi.cz/...

Rámečky taky mají

ahifi.cz/...

ahifi.cz/...

Plechový rámeček můžeš použít i s Fabky co máš ten odkaz. Akorát nevyužiješ ten černý plastový rámeček, který je zvednutý na horní hraně k vůli Fábce. Ten plech na montáž je ovšem shodný s Octavií.

lmgify
hodnocení

0x

Máš připojenou anténu? *smich*

Máš ji napájenou?

Nemáš pod střechou uhnilý zesilovač v patici antény?

Cena (675,-) za rádio je to neuvěřitelná, ale už jsem to tady dříve počítal a ony ty součástky jsou vážně korunové položky.

Lidi, proboha, kupujte si rádia s DAB (právě startuje několik nových multiplexů). Doufám, že tohle rádio alespoň umí RDS. To předchozí, o kterém píši, ho mělo v čipu, ale rádio ho vůbec nepoužívalo. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]