Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která oktávka je nejlepší?

Od: swan odpovědí: 3 změna:

Neskutečně se mi líbí dvojková oktávka po faceliftu, údajně má i lepší zadní nápravu kdy mela viceprvek, což všechny trojky nemají. Ale co jsem četl a pochopil z toho, tak ma min spolehlivé motory než trojka. Taky predface dvojky dost rezly na prazích, ma toto fl lepší? Je trojková oktávka lepší? Líbí se mi i čtverka, je taková agresivní vzhledově a v oranžové top barva ale zpracování materiálu bude horší, motory špatný, asistenti. Líbí se mi když mohu nastartovat a jet s neřešit vypínání blbosti.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

besto
hodnocení

0x

Vždy rozhoduje aktuální stav konkrétního kusu. Čím novější auto, tím je větší šance koupit dobrý kus. Je zbytečné ti říkat nekupuj tohle, protože ta starší to měla bezproblému. Pak koupíš mezi staršími totální vrak a informace na které se ptáš budou irelevantní.

Hlavně jak čtu, tak tě zajímá oranžová barva, agresivní design a že dnes už to není spolehlivé a plné asistentů. To je vpodstatě známka toho, že o tom víš totální prd.

Zajdi si do pár autobazarů a na pár inzerátů a pár octávek projeď. Je to lepší než koupit naslepo jen dle diskuzí z internetu.

Věř mi :)

P.S.: Dají se koupit kvalitnější auta.

slvo
hodnocení

Tak čtverková oktávka konečně vypadá jako moderní auto oproti předchůdcům. Ale 1.5 TSI co by mě lákal a byl v mých finančních možnostech tak se mi nelíbí vypínání válců a myslim, že pocitově ten motor pojede dost tupě díky filtru pevných části. Jak jsou na tom nafty nebo benzinový dvoulitry netuším.
U dvojkové Oktávky u benzinu blbly rozvody a ještě nějaký mouchy tam byly, nafty byly lepší. U té trojky podle mě vyloženě spatnej motor nebyl. Minimálně 1.4 tsi 103 kw o kterou bych mel zájem byla celkem spolehlivá i díky rozvodům na řemen.
Ale viceprvek měl tuším jen RS a možná nějaký lepší výbavy? To zas nevim na 100pro. Ale ano. Dost u me hraje vzhled a jízdní vlastnosti. Samozřejmě budu rád pokud mi doporučíte lepší auta. Věřím, že Japonci jsou lepší ale tam se mi nelíbí interiér. U žádného Japonce se mi zatím nelíbil.

A ještě budu rád, za názor - nafta vs diesel u novějších aut 2018 . Jestli dává smysl vic benzin a stale ma nižší náklady na servis nebo díky ekologii a eko kurvitkam uz je to jedno.

martinkupka
hodnocení

0x

samozřejmě model COUT, motorizace je na tatateli u dieselu bude lepší 110 kw CR a mimochodem rozhodující je vždy skutečný stav vozidla ...

vyšší a zesílený podvozek a složité nápravy, to co si žádá tazatel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]