Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
sháním nějaké užitkové auto na ryby, kde se dá v něm i spát. Samozřejmě i na jiné účely, protože máme velké hospodářství, takže aby mělo i velký úložný prostor. Mělo by být 5-ti místné, bez koroze a s pevnou cenou do 40 000Kč. Zatím jsem si vyhlídnul na internetě Renault Kangoo a vypadá docela slušně. Uvítám každý váš názor i radu a doporučení. Jinak nemusí to být zrovna značka Renault, to jsem našel jen náhodou, jelikož hledám pro 5 míst a s velkým úložným prostorem.
Děkuji
a co tedy již trochu jetej Logan. to kangoo za 40tku musí být už v hodně ojetym stavu, nemám pravdu . . .?
Logana nechci. Chtěl jsem spíš podobného jako je Renault Kangoo. Co jsem se díval sauto.cz/detail-i/... tak najeto moc nemá. Navíc jsem našel i další v takovém stavu i když měly natočeno o něco víc.
měla sem léta trabanta kombi de luxe a dlouhého wartase-obojí si normální kutil opraví sám doma a spotřeba u trabanta se dá prokazatelně stáhnout pod 6 litrů u wartase tak 8,ale je podstatně větší,obojí užitkové,malá pojistka,jezdila sem s tím i 800km za víkendy a opravy běžné jak u ostatních aut-po generálce téměř žádné,v zimě u nás i v -28 mrazech startovali na 1-na rozdíl od lepších zhíčkaných garážovek a novějších aut... lituju prodeje dodnes
ta doba trábochů je už dávno pryč...myslete na bezpečnost, trabantu se ždycky říkalo "pojízdná rakev" a taky to takbylo. Do těchto vozů již se dnes neprodává standardně navíc palivo. To kangoo se 100 tis najeto pokud jej měl podnikatel nikoli rodina (předpoklad) má stáhnutý KM a to o dost. Pokud to měla rodinka, tak to tedy docela šetřili. Jinak vošklivější káru aby pohledal, aleto je můi osobní pocit, nikoli váš. hoj.
Hele já nepotřebuji s takovou károu balit holky apod., ale hlavně když splní účel k čemu to chci.
nestojí za úvahu si vyhlédnout něco podobného-Peug.Partner,Citr.Berlingo a ono Kango v Deutsche? za 40tis,čili nějakých 1600Euro máte venku podstatně jiné možnosti-hlavně co se stavu a kilometráže týče...jen tak jsem v rychlosti mrknul na "mobile.de"a kolem 1000-1200E se dá už o nějakém Kangoouši 99,2000 uvažovat-a máte podstatně zachovalejší(viz stav vozovek tady a tam,kvalita paliva apod.)kárku s poctivým nájezdem,vidíte pův.majitele(většinou se nechá i malinko srazit s cenou)-narozdíl od nás...I s cestou(po vlastní ose),dovozovou STK a přihlášením se to 100%vyplatí!
No nevidel bych to tak ruzove, kdyz da 10-20 za dovoz a papirovani, nehlede na straveny cas...
jednoduché počty-přihlášení(se vším všudy)5000,-,u 2000 už se "ekopalba"neřeší,cesta-záleží odkud a kam,čím a pod.zhruba 3000-4000,-Kaček,zkrátka do nějaké desítky se v průměru vejde...Myslím,že onen limit 40tisíc je reálný a rozdíl mezi zde koupeným Kangoošem s najetými 106tkm,rokem 98(viz odkaz na Sbazar)-ponechme reálný stav a odjeté kilometry,všichni tušíme,že realita je jinde...,navíc 98 rok,motory 1.4 E7J,K7J mají Euro II,čili další trojka+převod 800,-a jsme na 42 800,- a oproti možnosti dovozovky,i se stráveným časem cestou a dopolednem na dopr.úřadě je někde úplně jinde...Spousta lidí se toho bojí,ale já osobně jetý auto jedině zvenku-fakt je to o něčem jiném...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.