Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Chci si pořídit auto, do 150k ale vůbec tomu nerozumím. Mám strach abych nenaletěl, do bazaru se mi už vůbec nechce, známého mechanika nemám. Co si myslíte o technicích, které lze zaplatit, aby vám auto našli a taky zkontrolovali před samotným nákupem, pomohli s administrativou atd. Máte zkušenost, doporučení?
Jednoho takového technika jsem využil minulý měsíc, důkladně všechno prohlédl, prověřil zda nebyly bouračky (kontrola laku a pod), nechal si to zvednout, prohlédl brzdy, tlumiče a pod. Projel to. KOukl co píše diagnostika. Dostal jsem velmi podrobnou zprávu s doporučením co bude nutno rychle opravit (nedělej si naději že nic opravovat nebudeš, to by muselo být moc velké štěstí). Je to placená služba, zadarmo by ti to dělal jen hodně dobrej kamarád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.