Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych pořídil auto na běžný provoz (práce, obchod, chata) tedy nejlépe v benzínu s budgetem 200 000,- . Preferoval bych spíše automat. Jaké máte zkušenosti s dostupností takových vozů a jestli automat s takovou cenovkou ještě spolehlivě poslouží nebo byste v takové cenové hladině volili spíše manuál. Samozřejmě, že čím nižší počet km, tím lépe. Díky za Vaše rady, tipy, zkušenosti.
= hledáš auto za 100k, abys měl na základní servis po koupi (rozvody, komplet náplně, příp. pneu na zimu se vyplatí vzít nový + co se najde za drobnosti) a rezervu na poruchy (na automat musíš mít rezervu minimálně 50k, pokud máš míň a klekne tak jsi dojezdil a máš neprodejný křáp...
A taky je dobré myslet na zabudování LPG - jak finančně tak prostorově. Pokud už to teda nebude mít LPG zabudované.
PLyn je na jezdění ideální. Teď jsem byl , po několka desítkách let s plynem, nucen koupit čistý benzíňák a dost mne to štve.
Metaxa je u každého takového auta co Vy chcete prodat záruka kvality rozvodů? zejměna když je prodáváte po ujetých jen desetitisících km?! Taky jsem takhle koupil předloni-rozvody cca22tkm,VP začínala protékat, řemen jsetli byl skutečně měněn, tak vypadal že měl namotáno aspoň 2x přes normu! Prostě použity ty nejhorší levné díly aby to trochu vydrželo a pryč z domu.
A proč LPG? se spotřebou k deseti litrům mám provoz levnější než provoz naftového s téměř o polovinu nižší spotřebou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.