Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám dva dotazy. Dneska byl můj velmi šťastný den za volantem. Nejdřív do mě málem najel dědek s fábkou a když jsem mu uhybal dost razantně, tak jsem pravý kolem jebl o chodník, ale bylo to v nízké rychlosti, třeba ve 20...pneu neuchází, disk mi nepříjde poškrábanej, možná to schytalo guma. Navíc jsem jakoby nenajel na chodník, ale přišlo mi, že to bylo z boku, možná šourání takový. Auto sedí furt stejně, na dálnici jsem to protáhl, nic nevibruje? Co myslíte, nemusím se bát, že za pár km se něco ozve?
No a tohle je možná pro brňáky spíš. Jel jsem křižovatku od Hladíkové směr na Zvonařku...křižovatka Hladíkova, Zvonařka, Masná a projel jsem tu křižovatku na hranici oranžové s červenou. No nejel jsem úplně podle předpisů, nebyl provoz, ale zase jsem nejel 80. Ale kdybych to zadupl tak asi zůstanu stát někde uprostřed křižovatky, v tom případě mi dává smysl dupnout na plyn než na brzdu. No ale všiml jsem si kamerky co tam a zajímalo by mě, jestli fotí nebo ne. Dneska jsem tama jel znovu a Waze nic nehlásil. Na mapě semaforů s kamerou tahle křižovatka není a na stránkách MP Brno jsem taky nic nenašel. is.muni.cz/... ani na Mapy.cz průjezdových kamer na červenou. Ale otázka jak často je to aktualizovaný. Tak jestli tyhle kamery někdo pozná k čemu jsou, nebo tama někdo jezdí.
Já vím, že už se stalo a jestli něco má dojít tak do dojde. Ale je lepší s tím počítat než čekat 10 dní nebo jak dlouho to může trvat, než to dojde. Nechtěl bych být o 2500 chudší. Ale pořád lepší jen peníze než i body, zatím mám konto čistý.
To seš dobrej kokot, kontrolovat poškození protáhnutím po dálnici - s upadlým kolem bys dělal co, jen blbě čuměl?
Prohlídni bočnici pneu a kraj ráfku, jestli neni ohlá nápravnice = kontrola geometrie, přibližně stačí metr a měřit vzdálenost středů kol a kola od kastle, na odklon kola vodováha...
Oranžová svítí nejmíň dvě vteřiny = dost času na pohodlný zabrždění i z 80. Doufám že fotí a přijde ti pozdrav.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.