Nejste přihlášen/a.
Zdar, dnes při defektu jsem vyměnoval kolo za rezervu a dopadlo to tak že ze servisu blyi šrouby tak moc utahlé že jsemmosel přes páku povolovat a při povolování posledního bezpečnostního šroubu jsem strhl jak šroub tak ten náboj. Jak velký to bude problém když přijedu do servisu bez toho náboje, mívají tam náhradní?Já bez něj teĎ nepovolím ani zbývající kola. Dá se koupit někde na internetu? Díky. Mám auto škoda octavia 2.
Trochu mimo tema, tak se omlouvam. Pote co jsem koupil momentovy klic jsem by prekvapen jak malo staci sroub dotahnout pro dosazeni pozadovaneho momentu 120Nm (u meho auta). Nesrovnatelne s tim, kdyz mi kola dotahuji v servisech.
no bylo to přitahnuté fakt fest, objednal jsem novy adapter z Allegra tak snad to bude stejný typ. V česku mě to ani nenašlo v nějakém e-shopu...
Ono je to taky fest, když se dávají šrouby nasucho bez mazání. Pak přireznou. Přitom namazanej šroub se při správném utažení nepovoluje. To jsou jen nesmyslně dva tábory lidí, kteří mažou a kteří nemažou a kecy kolem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.