Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Víčko nádrže Fiesta

Od: pajo® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

může mi prosím někdo opovědět, jestli u Fordu fiesta 2009 1,25 benzín má být na hrdle benzínové nádrže klasické víčko?

Nic tam nemamám, jen nějaké klapky, které se vsunutím pistole otevírají. Hledal jsem v náhradních dílech, ale nic, nebo na starší vozy.

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mělo by tam být jen něco takového. Je to jejich "easy fuel", který nahrazuje klasické víčko a zároveň by měl zamezit natankování nesprávného paliva, což je ale problém spíše u dieselů.
Víčko nádrže Fiesta

hodnocení

2x

Zkusil bych propátrat zde : catcar.info/... Nevím jak na ostatní značky ale na PSA-Stelantis funguje dobře, navíc toto je ještě relativně mladé auto, takže asi ji to najde i dle vin. Máme dva Ctr 04 a jedno bere dle vin a druhé jen podle modelu a motoru.

hodnocení

Mám tam něco takového.

Víčko nádrže Fiesta #2
Může být. Foto přímo ze stránek Fordu, jedním z popisků je "žádné šroubování víčka"
Víčko nádrže Fiesta #3
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]