Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jaké doporučíte zimní pneu?
205/55 R16 91V?
Snažil jsem se googlit, ale všude mi cpou rychlostní index H s kterým neprojdu STK, max. rychlost v TP mám 212km/h, takže potřebuji “véčka”
Díky
205/55 R16 91V?
Snažil jsem se googlit, ale všude mi cpou rychlostní index H s kterým neprojdu STK, max. rychlost v TP mám 212km/h, takže potřebuji “véčka”
Díky
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jmlc®
0x
nedávno tu někdo chtěl celoročky - to by byly tyto - nejlevnejsipneu.cz/...
ale já mám na autě pneu-bednarek.cz/...
jiný rozměr hankook - jsem spokojen
doplněno 04.10.24 16:11:
lol - tak ten odkaz se mi po uložení nějak změnil :D ... jsou tam ve výběru michelinky s "W"
re4zon
0x
Neres nesmysly. Na zimnich ti staci H a upozorneni nastavene v palubnim pocitaci nebo v zornem poli ridice, treba miniaturni prouzek ze stitkovace (a i na to kazdy kasle a nikdy jsem neslysel, ze by s tim kdokoliv mel problem).
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]