Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoradio vypina po vypnuti zapalování

Od: dolfasek odpovědí: 8 změna:

zdravím

c-max 2018 když vypnu zapalování tak po 1 min přestane hrát autoradio

Autoradio vypina po vypnuti zapalování

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

6x
No jasně. A?
Různá auta to mají různě. Někdy jde rádio znovu zapnout a už se nevypne. Někdy nejde. Někdy se vypne hned, někdy až po opuštění vozu.
U oktávky z 2001 to tuším mám dokonce nastavitelný v menu originál radia, po jaký době bez klíčku se vypne. Teda v případě zapnutí bez klíčku, jinak hned po vytažení ze spinacky.

hodnocení

3x

A to se stěžujete, nebo chválíte?

Synkovi u jeho auta rádio vypne hned. U mne taky, jakmile vytáhnu klíček a jdu pryč, tak vypne, Proč by mělo hrát dále, když tam nejste?

dolfasek
hodnocení

zdravím asi jsem to špatně napsal .Když třeba v autě jsem a na někoho čekam tak se vypne a naskočí až nastartují motor předtim to hrálo v pohodě dík za info

a na někoho čekam tak se vypne ***to mně taky

a naskočí až nastartují stisknu tlačítko na rádiu a hraje.I bez klíče

hodnocení

3x

To je správně. Protože kdybyste rádio zapomněl vypnout, druhý den byste taky už nemusel nasatartovat. Ale každé auto to může mít jinak. Mně se vypíná ihned po vypnutí zapalování, někde po vytažení klíčku, něke se nevypíná vůbec.

hodnocení

0x

Tak zkus zapnout rádio při vypnutém zapalování a pak zapni klíček... A vypni klíček zda rádio hraje... U Focusa MK1 a u Mondea MK2 to funguje tak, že si pamatuje zda bylo rádio zapnuté před klíčkem a kdy za klíčkem... U těchto rádií bylo, že se automaticky po jedné hodině vypnula pokud není zapnuté zapalování... Ale jsou to staré modely, ale je to stále Ford.

dolfasek
hodnocení

0x

zdravím a díky VYŘEŠENO diky vaším radám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]