Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kód autoradia

Od: honzahanza odpovědí: 7 změna:
Pomohl by mi prosím někdo s kódem rádia? Děkuji moc
doplněno 05.10.24 07:37: Dobrý den,pomohl by mi prosím někdo s kódem na rádio? Máme Suzuki Ignis 2004.Velice děkuji.

Kód autoradia
Kód autoradia #2
Kód autoradia #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

2x
Tento nedokážu, @gumidek už se objeví jen zřídka a bez registrace. Tady to vidím na autorizovaný servis auta a dekódování podle vin auta.
bear

jm Ahoj, musíš si to přepsat do tvaru pro blaupunkt calc. Kdesi jsem na to našel kdysi návod na webech a zde párkrát aplikoval

poradte.cz/...

BP 3063 x 6813799

BP 3063 u těchto Boschů je pořád stejné. To neměníš (vsadím se, že jde zase u Suzuki)

Pak jen opíšeš 7 po sobě jdoucích čísel ze ser. čísla štítku. Pak to zvládá calc bez chyb.

bear
03.10.24 22:22
bear
04.10.24 13:27

Pin 1086

honzahanza
hodnocení

Velice děkuji,zkusím to tam dát,manželka se vrátí v pondělí,tak pak uvidim.Diky moc

honzahonza
hodnocení

Paráda kód funguje,díky moc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]