Nejste přihlášen/a.
tyto reportaze jsou psany na objednavku
nekolik poznamek:
a/ nejdedna se o nahodny vyber, ale o vytipovana auta
b/ posledni clanek je treba tato: novinky.cz/...
c/ v clanku je audi 3 ... to je chyba pisalka.. pravdepodobne jde o audi a3
d/ nevim co se podle toho clanku do problematiky sere Transparency International
e/ pripomina mi to politicke hratky.. my vam ty elektromobily proste vnutime nebo budete platit pokuty.. bojte se.
To je ale pitomost ! Přečtěte si znova otázku. Nejde o "vyhození z emisí", ale o náhodné přeměření policií kdesi na silnici.
Řekněme, že mi auto v pohodě prošlo STK před rokem a emise byly O.K. Jak mám vědět, že už nejsou? Vy snad máte v garáži zřízení na měření emisí? Nebo si před každou jízdou jezdíte nechat emise znova přeměřit?
...zaplatí mým rodičům ze svého osobního sluhu, který jim ty věci pomůže nosit z krámu až domu...
Zatímco autem si zajedou až do špajzu a k lednici a nákup nemusí nikam nosit,že? To je zase argument
Jsou lidi kteří mají zastávku třeba i 2km od baráku. To už je potom podstatný rozdíl. Autem si zajedou až k baráku a odnesou to pár metrů dovnitř. To jsi tak hloupý že ti tohle nedojde a nebo jen záměrně prudíš?
Moje milá babička to má něco přes 1km, v nemocnici ji zpackali operaci nohy a neumím si představit že by se tahala s nákupem ze zastávky domů do kopce
potká takováto kontrola a hned dostanu pokutu****je to závada, za kterou je sanke.
zrovna tak, jako když máte rozbité sklo, nesvítí světlo, teče olej a další závady.
To mám jít na ME před každou jízdou****nikoliv, ale sám píšete, že po čase se stane, takže není třeba chodit před každou jízdou. Hlídáte si stav vozidla?
doposud žil v domnění,***špatné domění, tak to opravdu být nemůže.
Za závadu sankce není. Sankce je za porušení povinnosti.
Takže v případě emisí (není li tam nějaké extra jako vykuchaný DPF) žádná sankce není, stejně tak jako za sklo nebo nesvítící světlo za nesnížené viditelnosti (nebo i tak u krajnice), pokud jedete se zvýšenou opatrností do místa, kde lze závadu ostranit.
je to v pořádku, a to hlavně s ohledem na to, co vidím na silních, aut, kterým se kouří od zadku (a řidič o tom musí vědět, protože je špinavá záď auta a i v zrcátkách si toho snad musí všimnout, jak mu to čadí) je docela dost a nejsou to žádný veteráni. proč já to mám čuchat? ... těchto kontrol je bohužel hrozně málo.
pokud průběžně sledujete články a videa asociace nezávislých techniků a k tomu bulvární novinové články které se v současnosti objevují na politickou objednávku ( volby) pochopíte jak vše funguje, právě ty vaše autorizované servisy a všelijaké další servisy které mají "své" SME a STK ( ve smyslu že je hojně zásobují vozidly) mají ti největší zásluhu na tom že se masově používají elektronická šidiítka ketrá ovlivňují výsledky měření
hlavní příčinou je samozřejmě emisní politika EU...a hloupí voliči kteří tam posílají vlastnizrádce
kdo to objednal? Před jakými volbami zase jsme?
jak vše funguje,****poučte nás, prosím, jak to tedy chodí.
Libor Fleischhans
nedávno byl na cnn primě a vše tam popsal
jinak funguje na sítích a má videa na youtube , byl i v parlamentu - v hospodářském výboru, ve výboru pro dopravu odkud ho chtěl ministr Ťok nechat vyhodit
až na naléhání poslanců HV dostal slovo a popsal tam podrobně vše, o čem se dnes mluví v TV reportážích...že jsou SME běžně vybaveny technikou, která ovlivnuje výsledky měření emisí tak aby auto vždy prošlo...Ťok mu řekl aby s tím šel an policii...až když se objevilo pár článků v bulváru že 9 z 9 aut při silničné kontrole neprošlo, vyrazila Kupkova lítačka na jednu SME a slavnostě tam zabavila "udělátko" přístroj, ovlibnující výsledky měření emisí. Tedy to, na co pan Fleischanzl vykládal před 7 lety poslancům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.