Dobrý den, při zastavování jsem zapomněl vyřadit a nechal jsem zařazenou dvojku, auto zahopsalo a chcíplo. Nemohlo se něco rozbít, myslím převodovka nebo rozvody? Auto normálně jezdí nic nepociťuji, jen pro ujištění dneska nemám svůj den, do toho mi vletěl 5cm kámen do skla ale to je zase jiná. Den blbec. Dekuji
Do servisu samozřejmě jet můžete, ale na nic nepřijdou a pouze vyhodíte peníze za nic! Píšete, že auto normálně jede! Tak co se podle vás stalo? Myslíte, že budou vše rozebírat a kontrolovat? Nebudou! Jen se projedou za vaše peníze! Zaplatíte vpodstatě za nic! Osobně střídám několik aut týdně a jsou to vesměs automaty..Pak sednu do manuálu a často zapomenu podřazovat při brždění nebo zastavování..Takže vlastně způsobím to samé, co se stalo vám..Auta stále jezdí a je to průřez motorizacemi,stářím,nájezdem atd..Jinými slovy-jestli to jezdí,tak nic neřešteZ autem se nestalo nic..a S autem už tuplem nic
Klídek, je to situace, která se občas stane každému a v autoškole snad většině čerstvých žáků. Ještě jsem neslyšel, že by po tom muselo auto do servisu.
Co se týká toho skla, tak i malá trhlinka se může časem rozjet po celém skle. Záleží na tom, ve kterém místě skla to je, ale asi neprojdete přes STK. Odborné firmy umí malou trhlinku opravit.
Super děkuji, jízda cca 20 km po události, nic nepociťuji, kontrolní otázka kdyby přeskočil rozvod nebo se něco stalo s rozvody, rozsvítila by se mi diagnostika na palubní desce nebo ne? A sklo dopadlo taky dobře asi 3 cm kámen, zůstal jen malý vryp tak uvidíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.