Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se mohlo stát s autem?

Od: david89 odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, při zastavování jsem zapomněl vyřadit a nechal jsem zařazenou dvojku, auto zahopsalo a chcíplo. Nemohlo se něco rozbít, myslím převodovka nebo rozvody? Auto normálně jezdí nic nepociťuji, jen pro ujištění dneska nemám svůj den, do toho mi vletěl 5cm kámen do skla ale to je zase jiná. Den blbec. Dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Do servisu samozřejmě jet můžete, ale na nic nepřijdou a pouze vyhodíte peníze za nic! Píšete, že auto normálně jede! Tak co se podle vás stalo? Myslíte, že budou vše rozebírat a kontrolovat? Nebudou! Jen se projedou za vaše peníze! Zaplatíte vpodstatě za nic! Osobně střídám několik aut týdně a jsou to vesměs automaty..Pak sednu do manuálu a často zapomenu podřazovat při brždění nebo zastavování..Takže vlastně způsobím to samé, co se stalo vám..Auta stále jezdí a je to průřez motorizacemi,stářím,nájezdem atd..Jinými slovy-jestli to jezdí,tak nic neřešte;)Z autem se nestalo nic..a S autem už tuplem nic;)

hodnocení

3x
Bud v klidu nic se neděje občas to na kvalt chcípne každymu
Do servisu múžeš ale jen stim rozbitým čelním sklem

mathew
hodnocení

3x
Kdyby se mělo něco stát tak by autoškoly potřebovaly na každý den nové auto a ne jedno *smich*

riva
hodnocení

2x

Co by se tomu měl stát? Když to navíc normálně jezdí a nic nepociťujete.

hodnocení

2x

Klídek, je to situace, která se občas stane každému a v autoškole snad většině čerstvých žáků. Ještě jsem neslyšel, že by po tom muselo auto do servisu.

Co se týká toho skla, tak i malá trhlinka se může časem rozjet po celém skle. Záleží na tom, ve kterém místě skla to je, ale asi neprojdete přes STK. Odborné firmy umí malou trhlinku opravit.

david89
hodnocení

Vím že se mi asi budete smát, ale nerad bych si rozbil auto, nevím zda jet radši do servisu nebo ne.

hodnocení

0x

Nic se nestalo,l jak sám píšete.

To se stane téměř každému.

asd1
hodnocení

0x

Jsou motory kdy u toho může skočit rozvod. Ale jestli to jede normálně tak se nestalo nic. Takže hrozí jedině smrt z vyděšení ;)

Kdybys viděl jakej kouř autům dávaj tady ženy v rodině, tak bys z jednoho chcípnutí byl úplně v klidu *smich*

david89
hodnocení

Super děkuji, jízda cca 20 km po události, nic nepociťuji, kontrolní otázka kdyby přeskočil rozvod nebo se něco stalo s rozvody, rozsvítila by se mi diagnostika na palubní desce nebo ne? A sklo dopadlo taky dobře asi 3 cm kámen, zůstal jen malý vryp tak uvidíme.

přeskočil rozvod nebo se něco stalo s rozvody***tak to nenatočíte

david89
Děkuji tak snad to bude ok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]