Passat B7 2014 2.0tdi 103kw Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to teď s takzvanou emisní kontrolou za úplatek protože mi bylo řečeno ze po mem velkém servisu auta kde byl měněn i dpf tak passat neprojde emisemi a ze pokud chci tak za 5000 kvůli nějakým novým prisnejsim kontrolám ale 5000 už mi přijde dost tak moje otázka zní jestli je to teď normální?
Ne, není to normální. Proč měnili filtr, když to po výměně stejně nemá projít emisemi? Nebo vám naúčtovali něco, co vůbec neudělali? A oni ty emise měřili, že to ví? Vypadá to, že se z vás akorát snaží vytáhnout ještě víc peněz za něco, za co byste vůbec nic navíc platit neměl. To měření emisí by předpokládám "zařídili" oni?
radek10
Díky za odpověď no právě ze je měřili “asi” bylo mě řečeno ze to emise nedá ze to zkoušeli neofiko Bohužel moje orientace v autech je dost špatná takže tezko říct jestli to vyměnil nebo ne byl to kamarád právě proto sem tomu věřil akorát ta částka 5k už byla zavádějící za projití emisemi Takže teď proste váhám jestli mám jet na technickou sám a uvidím ze to auto to da a mohu ho poslat víte kam a nebo co dal jinak to nevím
Celkem obvyklá taktika nepoctivých "mechaniků"..Jakmile si všimne, že tomu nerozumíte, tak z vás tahá peníze za věci, které ani neudělal..Možná udělal,ale moc tomu nevěřím..Další metoda je auto různě pomlouvat,aby vás vyděsil..například,že to neprojde těmi emisemi..pak "bude tak hodný",že vás toho "vraku zbaví"..Nabídne vám "super cenu"..a vlastně bude mít buď auto "na kšeft" anebo si ho nechá pro sebe či známého..
Měnili nebo sebrali DPF? No, normální to není. Normální je projít emisemi, kór, když jste zaplatil velký servis.
radek10
Dobra otázka no jak už sem psal výše tak autům nerozumím vůbec pro mě je to dopravní prostředek pouze a vše ostatní řešil ten zmiňovaný kamarád vždy bylo vše ok ale tohle mě proste přišlo divné tak sem se obrátil sem
Normalne bez na emise a uvidis, na nejaky kecy nedej. Ja chodim na technickou normalne, bez uplatku, vlastne polazde jinam, a nikdy po me nikdo zadny uplatek nechtel.
Co takhle zkusit něco takového profi-chiptuning.cz/... Není to tolik. Pokud Vám podle výsledků dokážou říct, co asi motoru je, můžete mít jasněji, jestli s Vámi kamarád nevy*ebává.
Asi tak na 99% tě chtěj ojebat a stáhnout o těch 5k jakože úplatek. A)emisema projde B)misema neprijde tskze ten velký servis ojebali,s velkou pravděpodobností dpf vůbec neměnili
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.