Zajet do pneuservisu, aby to povolili, pak vyměnit šroub. Nebo na tento šroub navařit velkou matku, povolit, pak vyměnit šroub. Nebo natřít a nechat být.
Sice ani s jedním nemám zkušenosti-ze začátku jsem na alu Svift používal i bezp. šroub, ale asi jen na tř výměny. Možná bych ho je všechny 4 šrouby i ořech naleznul stejně tak jako bezpečnostní z nynějšího auta.
Já synovi (nedbal, když jsem mu radil zbavit se jich hned) sehnal ořech kolem 150 Kč z Allegra. Za 3 dny byl doma. Stačí spočítat zuby. A pak vyhodit a dát tam normální šroub, než se to stane zase.
Já před lety strávil ve sněhu (naštěstí před domem) půl odpoledne a spotřeboval krabičku vrtáku při demolici jednoho ozvejkanyho šroubu. Ani povolení zbylých čtyř a vymetání děr za účelem přetržení toho zmetka nevyšlo, vydržel. Hned pak jsem je na obou autech radši nahradil obyčejnýma a mám klid, o 23 let starý otlučený disky se fakt bát nemusím.
Tuhle věcičku jsem vždy chtěl..přišlo mi to super..A když jsem si to koupil, zjistil jsem,že s tím můžu opravovat leda jízdní kolo..nebo šrouby,které jsou utažené možná rukou..Řekl bych,že na šroubu kola auta se tenhle ořech žvejkne nebo rovnou rozlouskne-když je to ten ořech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.