Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych vhodnou powerbanku (o možnosti TrueCam Hardwire kitu co se napojí na baterii auta vím ale tuhle možnost nechci) z dostatečnou kapacitou na napájení autokamery v parkovacím režimu. Tedy aby se powerbanka nevypnula při minimálním odběru kdy je kamera v pohotovostním módu a čeká na otřes. Zkoušel jsem již 3 ale každá se vypne a je vypnutá dokud USB kamery nevytáhnu a znovu nevložím což je samozřejmě o ničem.
Děkuji za odpověď a přeji hezký a klidný den
2x
doplněno 30.09.24 19:26: Nevím,jak vypadá vaše pojistková skříň. ale prodává se nožová pojistka s druhou pojistkou a drátovým vývodem. Tedy do instalace se žádný zásah dělat nemusí.
hadex.cz/...
doplněno 30.09.24 19:34: Mimochodem, levné kamery, které jsem zatím měl, při otřesu nahrávaly i bez externího napájení.
Kamery jsem si pořídil protože jsem v krátkém čase platil 2x 5000 Kč spoluúčast když do mě na parkovišti někdo nacouval promáčkl plech do kufru a teď ještě navíc po 2 rozbyl světla. A lísteček z kontaktem samozřejmě nezanechal Policie to pokaždé odložila protože nezjistila pachatele. Od policie jsem se dozvěděl že doporučuji pořídit si přední a zadní kameru která natočí SPZ pachatele.
Proto můj dotaz.
Pokud bychom se chovaly jak se má a k nehodě se přihlásily neřešil bych takovéto blbostí. Ale neživým se politikou abych si mohl dovolit platit jednou za 2 měsíce z havarijní pojistky 5000 spoluúčast Nicméně děkuji za Váš názor
"Tato možnost není oficiálně podporována (oficiální servis Hyundai). Auto je v záruce a jakýkoliv zásah do napájení použitím této sady je údajně porušení zaručních podmínek a tím pádem do toho nepůjdu. "
Tak si nekupujte auto u ocasů. Hyundai je svojí záruční politikou známý. Nezapomeňte si co rok zaplatit polymerizaci karoserie, kterou vám naúčtují v servisu, jinak padne záruka na rezivění karoserie. nebo už tuhle vychcávku neaplikují a mají jiné?
0x
A co vzít jen battery pack?
aliexpress.com/...
Jen bych možná obecně měl problém s necertifikovanou baterií v autě. Požár apod.
Pojištění dobré? Powerbanka není určena k trvalému použití v autě. Horko, mráz, vlhko. V lepším případě akumulátory brzy odejdou, v horším i s pyroefekty. Řešení je jednoduché, použít oficiální cestu, tedy řízené napájení z autobaterie. Jestli si chcete podpálit auto, tak si to udělejte posvém, a nechtějte to od někoho posvětit. Nikdo soudný powerbanku k trvalému umístění do auta nedoporučí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.