Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci si koupit nové auto a zaujala mě možnost dálkového startu. Našel jsem zatím 3 zařízení, které dálkový start umí. Alarm od Pandory, autostart od Author a Magicar. Máte někdo s těmito zařízeními zkušenosti? Na internetu jsem toho moc nenašel.
Osobně spíše doporučím nezávislé topení. Dálkový start může být fajn, pokud tedy nenecháváte zařazený kvalt. A další věc proč to nedělat - nevím kde parkujete, ale nechat někde bezdůvodně vrčet auto jednak nedělá dobré sousedské vztahy a krom jiného to zakazuje zákon, takže to zpravidla vyústí v bonz měšťákům. Krom toho se nedoporučuje zahřívat motor při volnoběhu na místě., nesvědčí mu to. Mě se osvědčuje v zimních měsících tzv. vejcovar, neboli vyhřívané sedadlo. I v tuhých mrazech nastartuji a hned odjíždím, protože diesel se na volnoběh stejně zahřívá nepřiměřeně dlouho. Samozřejmé je, že studený motor netrápím vytáčením do otáček, ale ani není důvod, než se vyhrabu z města, je už takřka na provozní teplotě. A pokud jde o škrábání oken - to vůbec není nutné, nedělám to, už dlouhá léta praktikuji polití teplou vodou a tím se zamezí i mlžení okna u studeného auta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.