Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymazat servisni interval

Od: charger® odpovědí: 9 změna:

ahoj

nevite jak vymazat servis nyni? na vw golf iv 2002 1,4 benzin? podle navodu mate zmacknout ty cudliky . bohuzel mi nefunguji ... pujde to diagnostikou nebo ne? a nebo je jeste dalsi zpusob u kteryho bych nemusel platit 800 za diagnostiku? diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

nikam na diagnostiku nemusíte:

1. Zapalování máte vypnuté

2. Stisknete pravé tlačítko a držíte ho.

3. Zapnete zapalování a na displeji se Vám objeví "Service"

4. Nyní tlačítko uvolníte.

5. Otočíte levým tlačítkem doprava (displej na palubní desce se vymaže)

jirkak
Jen pozor u vozidel s Maxi-Dotem (tazatel nepíše, jestli jej má či nikoliv) - zde se často stávalo, že to skutečně nejde jinak než přes diagnostiku, uvedený postup je pro vozy bez Maxi-Dotu. Jen se mi nezdá těch 800 Kč, to lze výrazně levněji přes "kdejakého" garážníka na vsi :).
hodnocení

Bohužel ty tupliky ale nefungují
km

je tento postup možný i Octavie II?

bliká mi upozornění na displeji a vždy to pípne, když otočím klíček, je to otravné

hodnocení

co jsi myslite o tomhle? mohllo by to můj problém vyřešit?

Automobilová diag/...

a ještě jedna :

Automobilový Sken/...

Zdravím,ani u u jedné Vaší diagnostiky jsem se nedočetl,že umí reset servisních intervalů,tahle to umí ale je dražší... sunnysoft.cz/... .

hodnocení

0x
U auta z roku 2002 zvládne interval a řadu dalších věcí obyčejnej modrej VAG kabel z Číny za 3 dolary. Mimochodem ty bluetooth ELM327, co tady stojí 4 kila, tak tam 50 korun ...
hodnocení

a dal bys odkaz?

Stačí tam hledat třeba "ELM 327" a "Vag kkl", je tam toho šest půlek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]