Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě Škody Scala

Od: ls odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
uvažuji o koupi Scaly 1.0 TSI a rád bych si poslechl vaše delší zkušenosti s tímhle autem.
Už jsem si i dvě projel, jednu v naftě ale naftu vzhledem k režimu jízd moc nechci i když jednou do týdne bych ji protáhl určitě.
Auto na mě udělalo výborný dojem a můj zájem se jen zvýšil. Pohodlí a celkový komfort je ve Scale za mě fajn.
Co od auta hlavně chci je i trvanlivost a spolehlivost ale co jsem četl tak tyhle motory jsou i po 300k km v pohodě.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

1x
300.tis. s benzínem...?Dnes už těžko.
Pokuď to bude nové nebo roční auto,tak to asi pár let vydrží...10let a 200.tis.určitě.
Samozřejmě měnit olej po 15.tisících.
ls
hodnocení

Tak ty kousky už existují ale to je jedno jelikož to stejně nenajedu.
Olej jsem zvyklý měnit už po 10 000 km.
No stejně jsem možná blázen jelikož se zbavuju poměrně mladého auta s atmosférou ale komfort na bodu mrazu.
jirib
Pokuď chcete dát za auto 270.tis. s namotanými 200.tis.kilometry,je to jen vaše volba.
Po 10.tis.měním olej u starého nafťáka se 400.tis.
ls
hodnocení

Za 280-290 mám kousek se 100 000 km…
mechanik

Jen taková vsuvka, v zahraničí existuje kousek se 650 000 km.

Tady v ČR lze nalézt i Octavii s nájezdem 460 000.

Vemte se jak s tím lidé jezdí ve služebácích, ten motor je neskutečně odolnej.

Kdo nebude línej najde si to...

el
hodnocení

0x
Jestli 1.0 TSI, tak je lepší vzít ten silnější , má dvouhmotu a tolik nevibruje. Lépe se s tím jezdí. Navíc má 6-ti kvalt a vyšší výkon.
U verze se 70 KW lze očekávat možná trochu nižší výdaje za servis v budoucnu,to je tak vše.
el
Pardon Tu dvouhmotu mají až 1.5 TSI.
1.0 by ji mít neměli, každopádně ten rozdíl tam v jízdě tam je. Paradoxně s 6q převodovkou řadím méně často, než se špatně odstupňovanou 5q.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]