Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičský průkaz C

Od: loss odpovědí: 6 změna:
Když bych si chtěl udělat průkaz skupiny C, a náhodou to nezvládl, zůstala by mi skupina B, nebo bych tím přišel i o ni? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Dřív to fungovalo tak, že pokud jsi v testu pokazil otázky speciální na C, tak béčko zůstalo, pokud zmršíš univerzální otázky které bys měl znát i na koloběžce, sebrali i B. Ale jak to přesně funguje dnes, to nevím.

jarda3*
hodnocení

0x

Ridicak snad dnes udela kazdy, kdo ne, asi fakt nepatri na silnici... Hlavne pokud jde teda o testy, prakticka jizda IMHO na B ani funkci roslinare vliv mit nebude ;)

hodnocení

0x

takto nemůžete přijít o řidičák!

Ale pokud jste na tom tak vědomostně špatně, nemáte na silnici co dělat.

Není to tak, že nezvládnete rozšíření z B na "C" a domů jdete bez řidičáku, Tak to opravdu není a nebojte se. Koukněte kolem sebe, kolik lidí jezdí...

Přeji Vám klidné nervy a úspěch.

stirecek*

tak to opravdu není, ale mělo by to tak být. Jezdím denně a dnes opravdu značky nikdo neovládá, zvláště tu "dej přednost v jízdě" nebo plnou čáru v zatáčce. Pokaždé když dojedu domů, vždy si oddychnu, že jsem zase přežil další den na silnici.

valero

Řeknu ti to přesně! Pokud neuděláš závěrečnou zkoušku na testy, tak ti nikdo ŘP nevezme. Máš možnost několikrát absolvovat opravné zkoušky znovu. Pokud ti to vážně nepůjde /což si nemyslím/, tak příště už na opravné zkoušky nepůjdeš a ono ti to "C" za půl roku propadne,takže nic neztratíš! A jestli by sis to potom ještě rozmyslel /po půl roce/, tak musíš absolvovat celý kurz na "C" celý znovu.

loss
hodnocení

Díky za odpovědi, já se jenom pro jistotu radši zeptal, taky si myslím že bych to dal, ale kdyby náhodou ne, tak sem chtěl vědět jaké by to mělo důsledky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]