Nejste přihlášen/a.
velké bazary typu ESA, AAA - mají politiku nastavenou jasně... nalákat člověka na místo
Další už mají v rukou vyškolení prodejci s jasnou psychologií - dohnat člověka k nákupu co nejdražšího vozu s co největším počtem dalších placených služeb a velkou provizí.
I v AutoESA můžete koupit dobré auto a za dobrou cenu. Máte ale dostatečně odolnou psychiku? Můžete tam sedět třeba 8 hodin, než se domluvíte k vaší spokojenosti.
Vlastní zkušenost stará asi 3 měsíce.
Nissan Qashqai 2.0 dCi, šrot, hodně oprav, pro jednu osobu moc velké auto. V bazaru AAA, po prohlídce a zkušební jízdě sdělili, že nemají zájem. Jedině odstranit závady, pak dají 30.000. Oprava závad je tak 25-30 tisíc.
Takže pak Auto Esa, odkud mi několikrát volali, kdy se stavím. Troškui jsem zalhal, že v AAA mi dali den na rozmyšlení.
Nakonec to koupili po několikaterém odchodu za 39.200.
Uf, to byla radost, že jsme se auta zbavili. Zatím ho neprodali.
Musíte komunikovat a zvolit, co je pro Vás výhodně...
Jak jednoduché . O peníze jde až v první řadě .Proto nejen pro autoesa nebo aaa platí : levně koupit a draze prodat.
Ještě malé doplnění. Pouze jedenkrát jsem byl v auto esa, v pobočce v CB. Prošel jsem celý plac a až při odchodu z AB si mne jeden všimnul a hned co sháním. Po slovech, že to co hledám nemají se snažil přemluvit ke koupi jiného auta, s odmítnutí, že mi co hledám dovezou z jiné pobočky. Tak jsem se chváii bavil jeho snahou , žel neuspěl a navíc když ani po asi 15 minutách nepocopil že neuspěje, tak jsem se otočil řekl nashle a šel jsem pryč. celá jeho naučená strategie byla v tu ránu v pr, zadeli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.