Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto Esa vaše zkušenosti

Od: rada odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
jaké jsou vaše zkušenosti s Auto Esa?
Řeším prodej stávajícího auta a mám vyhlídlé nové od soukromé osoby.
Volali mi právě z Auto Esa že by mi nabídli zvýhodnění i na auto od nich.
Vidím v tom prostě nějakou levárnu a za svoje auto chci dostat maximum co půjde což prostě nevěřím že mi dají.
Jaká je vaše zkušenost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tyhle otázky už tu byly..Myslíte, že se tam dá výhodně prodat? Výhodně něco koupit? Výhodné je to jen a jen pro ně..Známá sháněla auto a chtěla se podívat i do ESA..Co jsem tam viděl za vraky již od pohledu ani nebudu říkat..Cenovky jak z jiného světa..navíc ceny platí při nějakém jejich lesingu nebo úvěru apod..Konečná cena v hotovosti je tedy ve hvězdách..Při výkupu udělají z vašeho auta vrak a budete rád za pár šušní- ikdyž to máte třeba pěkné..Při prodeji naopak budou skutečný vrak vyzdvihovat..V tom jejich kšeft spočívá..

hodnocení

2x

velké bazary typu ESA, AAA - mají politiku nastavenou jasně... nalákat člověka na místo

Další už mají v rukou vyškolení prodejci s jasnou psychologií - dohnat člověka k nákupu co nejdražšího vozu s co největším počtem dalších placených služeb a velkou provizí.

I v AutoESA můžete koupit dobré auto a za dobrou cenu. Máte ale dostatečně odolnou psychiku? Můžete tam sedět třeba 8 hodin, než se domluvíte k vaší spokojenosti.

mnd®
hodnocení

2x

Stačí dát auto esa tady na poradte do vyhledávače a číst.

hodnocení

0x

Vlastní zkušenost stará asi 3 měsíce.

Nissan Qashqai 2.0 dCi, šrot, hodně oprav, pro jednu osobu moc velké auto. V bazaru AAA, po prohlídce a zkušební jízdě sdělili, že nemají zájem. Jedině odstranit závady, pak dají 30.000. Oprava závad je tak 25-30 tisíc.

Takže pak Auto Esa, odkud mi několikrát volali, kdy se stavím. Troškui jsem zalhal, že v AAA mi dali den na rozmyšlení.

Nakonec to koupili po několikaterém odchodu za 39.200.

Uf, to byla radost, že jsme se auta zbavili. Zatím ho neprodali.

Musíte komunikovat a zvolit, co je pro Vás výhodně...

hodnocení

0x

Jak jednoduché . O peníze jde až v první řadě .Proto nejen pro autoesa nebo aaa platí : levně koupit a draze prodat.

doplněno 23.09.24 20:35:

Ještě malé doplnění. Pouze jedenkrát jsem byl v auto esa, v pobočce v CB. Prošel jsem celý plac a až při odchodu z AB si mne jeden všimnul a hned co sháním. Po slovech, že to co hledám nemají se snažil přemluvit ke koupi jiného auta, s odmítnutí, že mi co hledám dovezou z jiné pobočky. Tak jsem se chváii bavil jeho snahou , žel neuspěl a navíc když ani po asi 15 minutách nepocopil že neuspěje, tak jsem se otočil řekl nashle a šel jsem pryč. celá jeho naučená strategie byla v tu ránu v pr, zadeli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]