Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamiq nebo T-Cross

Od: matu odpovědí: 9 změna:
Zdravím, co byste si vybrali a proč? Škoda Kamiq 1.5 tsi 110kW nebo VW T-Cross 1.0 tsi 85kW oboje manuál…výbavu ani jiná auta prosím neřešme :) Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

7x

Pokud bych opravdu, ale opravdu neměl jinou možnost, tak silnější motor.

hodnocení

6x
Tak pokud pouze z těchto dvou tak Kamiq z důvodu většího motoru.

hodnocení

1x
Jel jsem s tim nejslabsim kamiqem a hruza. Ta 1.5 uz bude slusna.

jirib
hodnocení

0x
Obojí budete honit po městě za 10l/100km.
david6
? Vlastníte přeplňovaný tříválec? Já ano, sice u konkurence škody, nicméně jezdím průměr za 4,5l/100 km, výkonu dost, ve 170 km/hod spotřeba 6,5 l/100km, 4000 to/min šestka, motor se zahřeje téměř ihned, takže ani se studeným motorem nebude tak vysoká spotřeba max do 8l/min a to na to slapu. Samozřejmě bavíme se o Německých neomezených dálnicích

Tak víme německý dálnice, teď ještě nějaký město.

david6
Psal jsem studený motor Max 8l/100km po ujetí 5 km jde spotřeba dolů, ale je pravdou, že škodovky jsou na tom hůře. No jo nesnaží se, budou mít čím dál více menší poptávky

22.09.24 22:08
hodnocení

0x
Vitaru

hodnocení

0x
Určitě Kamiq - má silnější motor a taky člověk přihlédne k výrobě u nás, Mladé Boleslavi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]