Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evo 100+ vs Verva 100

Od: superb9 odpovědí: 4 změna:
Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s prémiovým palivem Benzin 100.
Je to srovnatelné s Verva 100?
Díky.
doplněno 27.09.24 12:22: Myslím vhodné palivo pro motor 1.5 tsi 110 kW.
Tankuji Vervu 100, někdy Mol 100+, tank ono 98.
Tankuji to z důvodu aby tam nebyla biosložka aby motor vydržel.
Měl jsem 1.2 tsi 66kW a tankoval jsem 95 na ono a byl zakarbovaný.
To jsem jezdil svižně po dálnicích dlouhé trasy. Po 300 tis km byl motor zakarbovaný.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, je to asi jedno. Stačí klasika a Vif a máte to taky.
re4zon
Vif je sice jedno z nejlepsich aditiv, ale 100o benzin s nim z 95 fakt neudelas..
Ještě jde o to, jestli ty oktany potrebuje, nebo mu jde třeba o dobu použitelnosti pro zahradní techniku.

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, tak jasně, oktany to nezvýší, ale kvalita aditiv bude stejná. Stejně si myslím, že auto musí zkousnout N95 namísto N98 a N98 namísto N100(označení je fiktivní). Hlavně biosložky jsou zlo, Jan benzín, tak naftu bez bio složek mají k dispozici hasiči. Ale zpět k tématu, z obou variant bych bral asi Vervu, ale bude to jedno. Do závodní hasičské mašiny brali borci benzín na Shellu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]