Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s prémiovým palivem Benzin 100. Je to srovnatelné s Verva 100? Díky. doplněno 27.09.24 12:22: Myslím vhodné palivo pro motor 1.5 tsi 110 kW. Tankuji Vervu 100, někdy Mol 100+, tank ono 98. Tankuji to z důvodu aby tam nebyla biosložka aby motor vydržel. Měl jsem 1.2 tsi 66kW a tankoval jsem 95 na ono a byl zakarbovaný. To jsem jezdil svižně po dálnicích dlouhé trasy. Po 300 tis km byl motor zakarbovaný.
Zdravím, tak jasně, oktany to nezvýší, ale kvalita aditiv bude stejná. Stejně si myslím, že auto musí zkousnout N95 namísto N98 a N98 namísto N100(označení je fiktivní). Hlavně biosložky jsou zlo, Jan benzín, tak naftu bez bio složek mají k dispozici hasiči. Ale zpět k tématu, z obou variant bych bral asi Vervu, ale bude to jedno. Do závodní hasičské mašiny brali borci benzín na Shellu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.