Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak řešit tuto situaci?

Od: lukys* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

měl jsem v úmyslu dát na protiúčet svoje stávající auto abych neřešil že auto prodám a budu třeba měsíc bez něj.

Na protiúčet to ale moc nechci už jen proto že vím že za něj dostanu podstatně méně.

Jak jste řešili vy období bez auta? Vím že když ho prodám tak budu na koupi dalšího spěchat a nechci se unáhlit.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

5x
Nejdriv si koupim novy, az pak stary prodam..
lukys*
hodnocení

Kdyby mi neběžel úvěr za stávající auto tak ano

Takže prodáš auto a budeš ho dále splácet i když už ho mít nebudeš? Není lepší napřed současný doplatit a teprve potomudělat výměnu?

hodnocení

3x

Já si koupil jiné a to staré prodal až za měsíc.

hodnocení

2x

A proč chceš nový auto když to současný nemáš ani splacený? Předpokládám, že současný auto neprodáš za tolik abys ho mohl splatit nebo za něj pořídit jiný, takže si půjčíš další peníze? Za mě celkem nerozumné pokud stávající auto slouží víceméně bez problému.

lukys*
hodnocení

Chci jiné auto stejné hodnoty a stejného roku výroby.

mnd®
hodnocení

1x

...Vím že když ho prodám tak budu na koupi dalšího spěchat a nechci se unáhlit...

Jsem bez vlastního auta cca.devět let a nechávám se vozit.Je to lacinější než vlastnit auto. Nebo si vezmu koloběžku,kolo...Osobně auto už neřídím.

lukys*
hodnocení

Jednoduše jsem si koupil předražený model co je stále předražený a rád bych ho prodal dokud neztratí na hodnotě a koupil si auto co má normální poměr cena/výkon...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]