Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha stěračů škoda Octavia 1

Od: bodo odpovědí: 8 změna:
Škoda Octavia combi rv 99 motorek stěračů neustále vrčí a stěrače nefungují

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Bude zatuhlej mechanismus stěračú
club-opel.cz/...
To bude ono..Já už tu loni psal,jak jsem to vyřešil bez demontáže;) Provrtal jsem to hliníkové pouzdro a dírama tam stříkal WD40..ze začátku jsem musel steračům pomoct rukama a jak si hřídelka nabrala wd,tak to jelo jak po másle..nakonec jsem do vyvrtanejch děr nastříkal vazelínu ve spreji na řetězy motorek..a funguje to dodnes ;)

hodnocení

2x
Chápu dotaz správně tak, že motorek slyšitelne běží, nejde ani vypnout jinak než klíčkem, ale prepakovani se nehne? Pak asi zbývá očesaný ozubení a točí se tak jen motorek a ne výstupní kolo s doběhovým kontaktem.
bodo
Motor běží i při vypnutém zapalování na ovládání nereaguje mechanizmus se pohne
a pak zastaví v polovině své dráhy po několika vteřinách pohyb dokončí a tak se to opakuje pořád dokola

paveldbora
hodnocení

0x
Já to musel sundávat při zpětne montaziu jsem nastipnul čelní sklo protože jsem ten mechanismus nedal do správné polohy sklo jsem dal vyměnit za nové nepoškrábane s osvojí blbost se teď podělím...
Vidíte..a stačilo to provrtat..český kutil by do dírek vyřízl závit a dal ještě mazničku ;)

bodo
hodnocení

0x
Problém trvá, přepakování promazano, chodí motor běží i v poloze vypnutý

hodnocení

0x

pokud ti stěrače jedou a nevypnou

club-opel.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]