Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blatník dole rezavý - zaměříte?

Od: rez odpovědí: 12 změna:

Može se použit zbytek Hammerite na blatník dole zevnitř?

Nebo musím kupovat něco jiného? Co přesně?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Kupte vosk na dutiny! Klidně ve spreji a do té kulaté díry ho nastříkejte!Ucpávku pak samozřejmě vraťte! Jinak to můžete natřít tou Hameritkou a pak pro jistotu tu vazelínu..Nějakou dobu to určitě vydrží;) Když to necháte bez ucpávky,tak vám po první zimě shnije práh a bude plný soli!
rez

Tohle?

allegro.cz/...
nebo něco jiného?

ubs

UBS je barva v hrubé asfaltové vrstvě. To není do dutin!

Píše vosk!

gafaauto.cz/...

nd-skoda-volkswagen.cz/...

Je toho hodně..Každý bude radit tu svou značku samozřejmě...Na značce nezáleží,ale musí to být do dutin a né na podvozky-spodky..Používal jsem Tectane-Den Braven a byl jsem s tím spokojený

trtr
hodnocení

1x
Zdravím, můj postup - očistit, barva, tzv. hrbatice body a pak do ještě trochu vlhké vrstvy trochu vosku na dutiny. Ucpávku bych dal, je třeba alespoň 1-2x ročně trochu oddělat podběh a vybrat tzv. zahrádku, tj. hlínu a prach-obcas tam i něco roste (starý zubní kartáček umí pomoci).

rez
hodnocení

0x

Zapomněl sem foto

Potřebuji zakonzervovat označené místo proti rzu

ps: a mám tam vracet gumovou ucpávku do kulaté dírky, nebo ne?

Blatník dole rezavý - zaměříte?

hodnocení

0x
Já takovýhle místa, po vymytí od soli a vyschnutí, každoročně zapatlavam vazelínou, nejradši A00, kterou voda nevymyje. Barva se nedostane všude a beztak bude koroze pokračovat pod ní, není tam prostor všechno dokonale připravit pod barvu, zato mastnota si sama zaleze všude a nepustí tam vlhkost a sůl. Možná tam ještě dospod nějakej vosk nic nezkazí, ale asi ani nepomůže.

hodnocení

0x
Skusit očistit co de
pak bych to vystříkal stabilizátorem rzi terason 625 a natřel barvou na lodě
rez

Myslíš třeba i lodní lak?

sory jsem zmaten, tak namastit nebo navoskovat nebo hammerite

Já bych mastil :) Rezne to odtamtud, kam se nedá dostat a mechanicky to připravit pro barvu. A když to nevydržel ani původní lak na čistým plechu ..

rez
hodnocení

0x

U sebe mám akorát ten hammerite

a00 mazivo to mám na chalupě

Stále váhám jestli má cenu kupovat Resistin bal.cz/...?

Případně nějaký Dinitrol dinitrol.com/... , tam mají spoustu variant.. nevím zda 1000 nebo vyšší číslo?

A příští neděli už nevím jestli bude takový teplo v sobotu bude ale už 14°C a pršet

hodnocení

0x

Dej si do Googlu - reznouci podbeh a co s nim? - a z odkazu Caravan 24.cz si přečti od nicku Discoverfun 4. a 8. příspěvěk.

Potom se dej do Googlu - Boj s korozí podvozku je nekončící-prohraná válka - a z odkazu Alfisti.cz si přečti (koroze podlahy) 3. příspěvek od HonzyR. A vyber si.

A všeobecně, do nového auta vosk, do starého auta "olej" (ne, vyjetý). Můžeš to přetřít i vazelinou A00, jak někdo přede mnou doporučoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]