Kupte vosk na dutiny! Klidně ve spreji a do té kulaté díry ho nastříkejte!Ucpávku pak samozřejmě vraťte! Jinak to můžete natřít tou Hameritkou a pak pro jistotu tu vazelínu..Nějakou dobu to určitě vydrží Když to necháte bez ucpávky,tak vám po první zimě shnije práh a bude plný soli!
Je toho hodně..Každý bude radit tu svou značku samozřejmě...Na značce nezáleží,ale musí to být do dutin a né na podvozky-spodky..Používal jsem Tectane-Den Braven a byl jsem s tím spokojený
Zdravím, můj postup - očistit, barva, tzv. hrbatice body a pak do ještě trochu vlhké vrstvy trochu vosku na dutiny. Ucpávku bych dal, je třeba alespoň 1-2x ročně trochu oddělat podběh a vybrat tzv. zahrádku, tj. hlínu a prach-obcas tam i něco roste (starý zubní kartáček umí pomoci).
Já takovýhle místa, po vymytí od soli a vyschnutí, každoročně zapatlavam vazelínou, nejradši A00, kterou voda nevymyje. Barva se nedostane všude a beztak bude koroze pokračovat pod ní, není tam prostor všechno dokonale připravit pod barvu, zato mastnota si sama zaleze všude a nepustí tam vlhkost a sůl. Možná tam ještě dospod nějakej vosk nic nezkazí, ale asi ani nepomůže.
Dej si do Googlu - reznouci podbeh a co s nim? - a z odkazu Caravan 24.cz si přečti od nicku Discoverfun 4. a 8. příspěvěk.
Potom se dej do Googlu - Boj s korozí podvozku je nekončící-prohraná válka - a z odkazu Alfisti.cz si přečti (koroze podlahy) 3. příspěvek od HonzyR. A vyber si.
A všeobecně, do nového auta vosk, do starého auta "olej" (ne, vyjetý). Můžeš to přetřít i vazelinou A00, jak někdo přede mnou doporučoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.