Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr pneumatik

Od: dani odpovědí: 8 změna:
Chystám se koupit celoroční pneumatiky
235 60 R18 101 H ,ale prošel jsem hodně eshopu a nenašel žádné,ten rozměr se snad nevyrábí,teda vyrábí ale s jiným hmotnostnim a rychlostnim indexem a to nechci.Zkusil by nekdo taky pohledat? Předem děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nezkusil. Že daný rychlostní + hmotnostní index nikdo nevyrábí je poměrně normální, kupuje se nejbližší vyšší. Je zbytečné a nereálné vyrábět každou možnou kombinaci šířky, výšky, průměru a k tomu obou indexů.

hodnocení

1x

už vás napadlo, že ten důvod nedohledání je proto, že to prostě nikdo nedělá? Jaký je váš důvod nevzít si vyšší hmotnostní a rychlostní index?

pneumatiky.cz/... například

mathew
hodnocení

0x
Já bych se divil, kdyby někdo kola R18 s indexem H vyráběl. Vzhledem k tomu na jaká je ten rozměr auta by to stejně 99% lidí legálně nemohlo použít...
dani
hodnocení

Ale vyrábí, můžu vzít tyto?
Výběr pneumatik
mathew
No vidíte jak vám to pěkně jde, když se chce. Ano můžete

Když vidím, že Kormoráni (vlastně firma Michelin), jsou na polovině ceny, navíc vyhráli ve své kategorii test,... no ale musím uznat, že když si člověk koupí SUV, potřebuje mít i "značkové" pneu...

Kupte, ať vám dobře slouží ;)

lmgify

Tyto ilustrativní obrázky u pneu mě vždycky rozhodí. Protože jestli tohle je 60 guma, tak já budu jezdit autobusem MHD. *ee*

Výběr pneumatik #2
lmgify

Na větším obrázku u nabídky té gumy je vidět, že je to ve skutečnosti fotka 205/45 R17.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]