Chystám se koupit celoroční pneumatiky 235 60 R18 101 H ,ale prošel jsem hodně eshopu a nenašel žádné,ten rozměr se snad nevyrábí,teda vyrábí ale s jiným hmotnostnim a rychlostnim indexem a to nechci.Zkusil by nekdo taky pohledat? Předem děkuji
Nezkusil. Že daný rychlostní + hmotnostní index nikdo nevyrábí je poměrně normální, kupuje se nejbližší vyšší. Je zbytečné a nereálné vyrábět každou možnou kombinaci šířky, výšky, průměru a k tomu obou indexů.
Když vidím, že Kormoráni (vlastně firma Michelin), jsou na polovině ceny, navíc vyhráli ve své kategorii test,... no ale musím uznat, že když si člověk koupí SUV, potřebuje mít i "značkové" pneu...
Kupte, ať vám dobře slouží
lmgify
Tyto ilustrativní obrázky u pneu mě vždycky rozhodí. Protože jestli tohle je 60 guma, tak já budu jezdit autobusem MHD.
lmgify
Na větším obrázku u nabídky té gumy je vidět, že je to ve skutečnosti fotka 205/45 R17.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.