Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamykání Fabia 1

Od: karelhruska odpovědí: 4 změna:
Poradil by někdo? Mám Fabii 1 combi 1.4 55kw (centrál na dálku).Problém: Včera se mi za jízdy začaly nejprve náhodně zamykat a odemykat zámky.Třeba 8×rychle zamkne a odemkne (knoflíky na dveřích se ale nehnou).Večer jsem zamknul a ráno odemčeno a okna stažená.Potřeboval jsem akutně odjet.Za jízdy opět náhodné zamykání a odemykání (okna jsou stále zavřená).Čekal jsem na ženu před nemocnicí s natočeným motorem a přesně každých 5 min. auto 1× zamklo a odemklo.Po příjezdu domů a zamčení (skoušeno jak klíčem tak dálkou) se vždycky auto samo odemklo a sjely okna.To se stalo 12×.Když uvnitř zmáčknu knoflík na dveřích pro zamčení tak také několikrát záměně a odemknout. Nyní mám auto zamknuté,okna zavřená a tak to zatím vydrželo 5 hodin. Je možné aby to dělal zámek? Jestli je třeba ještě nějak popsat tak dopíšu.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano dělá to zámek lépe řečeno koncové mikrospínače v zámku. Většinou se mění celý zámek ale když je někdo šikovný dá se rozebrat a vyměnit jen mikrospínače.

Jinak tohle je naprosto typická závada všech koncernových aut v rozmezí 10let. Ty zámky se jim prostě moc nepovedly. Takže někteří už vyměnily zámky ve všech dveřích. Nám třeba během roku postupně odešli zámky v obou zadních dveřích a dveře nešli otevřít.

fabka
hodnocení

0x

Mě to dělala vlhkost v konektorech průchodkách kabelů dveří. Stačilo rozpojit, vystříkat sprejem na kontakty a opět propojit. Průchodka musí dobře dolehnout na karoserii a těsnit.

asd1
hodnocení

0x
Nejčastěji kabeláž v pruchodkach do dveří nebo mikrospinace v zamku

hodnocení

0x
Na 95 procent studené spoje v zámku řidiče
club-opel.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]