Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat Punto - nefunkční přední stěrače

Od: norika* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny. Prosím o radu. Přeslaly mi úplně fungovat přední stěrače. Poradíte mi prosím, jak to sama opravím? Moc děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sama těžko, pakliže se neorientujete aspoň v základech elektroinstalace. Může to být víc věcí, nejpravděpodobnější mi přijde pojistka,vada přepínače stěračů, vypadlý konektor, uhlíky v motorku atd. Chce to mít alespoň zkoušečku a jít po drátech.

michal958*
hodnocení

0x

zkuste se podivat zda nei vypadla pojistka, pokud nebude, zmerte zda jde napeti na faze ke steracum pri zapnuti sterace, pokud tam poud nepujde je zavada nekde v privodu, pokud tam proud pujde a sterace nepujdou vada nekde v motorku, chycene uhliky, spalená rotor, stator, pak se vyplatio koupit na šrotišti za 300 kc jinej a mate pokoj nez se stim motorkem rozebirat a zkoumat zavady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]