Ahoj, zjistil jsem, že mi zateká přes zadní boční dveře. Nevím zdali tam mám ten plech nebo je tam místo plechu igelit, ale tipuji že plech. Čím nahradit tu gumu kolem plechu? Neutrální silikon, bitumenový tmel? Aby to nenarušilo lak, auto je totiž bez koroze, je garážované a to zatékání jsem nikdy moc nezažil, protože se za špatného počasí nejezdilo :D. Ale mlží se to teda extrémně, v takových deštích nebo zimě se s tím nedá jet víc jak hodinu. Na 50% pomohl CarPro anti fog a geyon antifog, pěna na holeni je ale už lepší. Nevím zdali pomůže zalepit tyhle netesnosti aby se nemlžilo.. Přední dveře si myslím že jsou dobré, zjistím. Děkuji za případné rady
Všechny Fabie 1 mají jen plechy s AlSi. Ojeď spodní půlku silikonem. Předtím odmasti acetonem. Stačí styčné plochy lakované části a stříbrného plechu. Teče většinou v rožku, kde je klika stahování. U pantů dole v oblouku.
Aceton na otření hadrem žádný problém na vyzrálým laku z fabriky.
Silikon kup na motory. Žádnej koupelnovej na baráky. Ten na motory půjde dobře sundat. Důležité při výměněn zámku nebo stahovačky. A nepatlej toho tam tuny! Jen objet housenkou tenkou.
Myslíte, že tohle zatékání způsobuje tak extrémní mlžení? Auto je bez klimatizace. Plynový filtr měním pořád a vzdy je čistý a suchý. O auto se starám, bylo vždy jen v garazi a nejezdilo extra. Kudy ta voda zateká? Zkusím sundat stahovačku a pustit vodu na okno tak uvidím, zadní tapec je vždy mokrý snad do poloviny. Přední dveře se mi už asi sundavát nechce, mám je vytlumené a už se mi do toho nechce sahat :D. Je pravda, že když prší a pak druhý den stáhnu a vytáhnu okno, tak je pořád mokr ikdyz azto stojí den v garazi, asi tam fakt zatýká do všech dveří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.