Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

125ccm bez velkého techničáku z Nemecka

Od: hobys odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chtěl bych poprosit jestli jste někdo nenašel na internetu článek, že pro motorky o objemu 125ccm neexistuje velký technický průkaz. Potřebujo motorku přihlásit na na úřadě ho po mě chtějí (i když není) , tak potřebuji nějaký důkaz aby mi to udelali. Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Tak to jsem ještě neslyšel, mám pocit, že VTP má každý motocykl, snad jen kozí dech nebo veteráni ne. Ale třeba se mýlím ...

hodnocení

0x

to je jen sen, ...

hodnocení

0x

Snad jakakoliv motorka 125ccm bud

1) nemele nikdy TP a pak nikdy nebyla urcena k prihlaseni a provozu na pozemnich komunikacich (krosky a pod.)

2) ma TP a pak ji je mozno prihlasit k provozu na pozemnich komunikacich.

3) mela TP a ty si ho koupil bez nej. Pak, pokud si TP nedokazes sehnat dodatecne, mas smulu. Bud si pri koupi nalitl a nebo si nepochopil, ze to neni urceno k provozu na pozemni komunikaci.

doplněno 16.08.10 18:43:

nemela

erikch*
hodnocení

0x

bohužel(pro tebe)by tato motorka v Deutschlandu měla mít klasicky "malý a velký"-takže buď se ti povede získat tam opis velkého(na základě malého a kupní smlouvy,dokládající nabytí),anebo seženeš tady u nás stejný,nebo hodně podobný, typ(nějakou zbouranou,zhuntovanou za cenu těch dokladů,čili blížící se nule ideál...) na Cz dokladech a uděláš (si) přestavbu-je víc způsobů-(u motorek mnohem jednodušší než u aut)...To už záleží co je pro tebe schůdnější a co jsi schopen sehnat na netu...Nevím o jaký stroj se konkrétně jedná(značka,typ,rok a zhruba hodnota),takže takhle obecně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]