Ahoj měnil někdo obrysovou v octavce rv 2012. Mě přestala svítit obrysová tak jsem vyndal světlo a k té žárovce není přístup. Ta patice je taková tyčinka ta jde vydělat ale žárovka nejde. Jediné co mě napadá tu žárovku rozbít. Je to ta bez závitu celá je že skla.
Je tam žárovka w5w neboli 5w celosklo Ta patice se žarovkou je tam jen nasunutá Problém je v tom že se ta patice horkem kapku roztahne a je boj to vytahnout Ja beru za draty a prostě taham
luke10
Žárovku jsem dostal ven ale teď řeším problém.ze v té plechové objímce je roztavená ta předchozí a nejde mi to už vysekat. Novou žárovku tam zastrcim s větší silou ale do týdne se mi zlomí. Fo té objímky by to mělo se dát zasunout asi lehce ze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.