Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké koupit pneu na zimu?

Od: molinam* odpovědí: 11 změna:

Můžete mi někdo poradit jaké pneu koupit na nákladní auto IVECO 7.5t ,mám rozměry 225/75/R16C.

Potřebuji dobré zimní pneu,jezdím hodně rozvozy do hor.Měl jsem MATADOR,ale ty moc nevyhovovaly-na ujetém sněhu dobré,ale u rozbředlého problém.

Díky za rady

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

1x

dobre gumy jsoou briginstone ja sem s nimi spokojem mam je na audi tt

Myslíte pravděpodobně Bridgestone... :)

hodnocení

0x

Mám osobní zkušenost s Michelin Agilis - pro dodávky suprový pneu, jsou v letní i zimní variantě

pneumatiky.heureka.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Jj, až se zima zeptá...;)

bohužel jezdím se starším Transitem, s kterým nemusím řešit zimní či letní gumy. Předek je tak těžkej, že s letníma zahne i zabrzdí na sněhu. Pokud to teda vůbec rozjedu. Protože zadní hnací náprava, když nemám naloženo, je docela směšná. V květnu jsem na rovině na mokré trávě zapadnul (se zimákama) a nasazoval vyprošťováky, dodneška mám na chalupě rozvoranou zahradu. *nevi*

sasdax*
hodnocení

0x

No já jsem taky přemýšlel co si hodím na svou Fabii a koukal jem na testy az-pneu.cz/... Jen ty tvoje pneu jsem nenašel. Zkusím ještě pana Googla :)

doplněno 17.08.10 10:43:

barum-pneu.cz/...

doplněno 17.08.10 10:50:

No ale vypadá to, že Continental bodují docela pravidelně.

Sasdaxi,

Právě jsem si objednal Barum Polaris 2 185/65 R14 T86 4x 944 Kč x 4
Na fabii.

ar*

Milane cena je dobrá, ale jinak Polaris,to asi nebyla nejšťastnější volba. Nechci nikterak rejpat,ale právě tyto gumy jsou jedny z nejhorších na kterých jsem v zimě jezdil. Hned s nima jsou i moje Michelin Alpine.:D

Are, díky za názor, snad po zimě budu moci sdělit (ne)souhlas a odůvodnění. Uvidíme. ale díky.

Cena... tvrdé vyjednávání mezi internetovým obchodem... (garantujeme nejlevnější cenu)

jesse*

To já si na ně zase nemohu stěžovat, používám je každou zimu už několik let a zatím jsem s nimi neměl problém. Bydlím v horách. A samozřejmě kufřík s řetězy v autě taky není od věci.

beran*
hodnocení

0x

Nech si udělat protektor K 50.Mám to vyskoušené a nemá to chybu.

hodnocení

0x

Loňskou zimu jsem odjezdil na zimních Goodyear Ultra Grip 7+ a naprostá spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]