Nejste přihlášen/a.
Můžete mi někdo poradit jaké pneu koupit na nákladní auto IVECO 7.5t ,mám rozměry 225/75/R16C.
Potřebuji dobré zimní pneu,jezdím hodně rozvozy do hor.Měl jsem MATADOR,ale ty moc nevyhovovaly-na ujetém sněhu dobré,ale u rozbředlého problém.
Díky za rady
Jj, až se zima zeptá...
bohužel jezdím se starším Transitem, s kterým nemusím řešit zimní či letní gumy. Předek je tak těžkej, že s letníma zahne i zabrzdí na sněhu. Pokud to teda vůbec rozjedu. Protože zadní hnací náprava, když nemám naloženo, je docela směšná. V květnu jsem na rovině na mokré trávě zapadnul (se zimákama) a nasazoval vyprošťováky, dodneška mám na chalupě rozvoranou zahradu.
No já jsem taky přemýšlel co si hodím na svou Fabii a koukal jem na testy az-pneu.cz/... Jen ty tvoje pneu jsem nenašel. Zkusím ještě pana Googla
No ale vypadá to, že Continental bodují docela pravidelně.
Milane cena je dobrá, ale jinak Polaris,to asi nebyla nejšťastnější volba. Nechci nikterak rejpat,ale právě tyto gumy jsou jedny z nejhorších na kterých jsem v zimě jezdil. Hned s nima jsou i moje Michelin Alpine.:D
Are, díky za názor, snad po zimě budu moci sdělit (ne)souhlas a odůvodnění. Uvidíme. ale díky.
Cena... tvrdé vyjednávání mezi internetovým obchodem... (garantujeme nejlevnější cenu)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.