Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pneu na občasné ježdění

Od: jaraz® odpovědí: 8 změna:

Dnes jsem vyrazil do lesa a ustřelil mi zadek u Mazdy 5,uvědomil jsem si, že už mám postarší pneu. Koukám na nabídku nových a u letních jsem našel např. Firestone Roadhawk a dalších asi 40 typů. Jezdíme již minimálně,jednou měsíčně k doktorovi (200km)po sil.1.tř,jinak po městě a okolí a v zimě bude asi stát v garáži.

Poradíte typ pneu a zda má cenu vyměnit za celoroční? Děkuje - senior

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

4x
Pokud chcete nové gumy, protože vám ustřelil zadek tak bych asi nevybíral v kategorii firecosi, ale koupil normální gumy... Ty levný nebudou držet auto na silnici jenom kvůli tomu, že málo jezdíte.
Firestone je uznávaná značka..

km
09.09.24 20:04
hodnocení

4x

jakékoliv

re4zon
hodnocení

3x
Ja bych vzal zimni continentaly. Cena/vykon maji z premiovek nejlepsi, pri popisovanem najezdu (hadam ze po meste nenajedes tisice mesicne) vydrzi 10 let a na rozdil od ciny se nemusis bat, jak se zachovaji. Zimni ciste kdybys chtel na snehu prece jen vyjet.
Zimní jsou zbytečné..píše, že v zimě nejspíš vůbec nevyjede..Já loni jezdil na rok starých Tomket celoročkách a vyjely i zasnežený kopec..Takže celoroční bych pro účely pána vůbec nezatracoval..Na dalším autě mám 8let staré celoročky Kumho..V létě trochu hučí,vzorek se letos začal vykusovat,ale jsou to ještě "špalky"..Zima bez problémů..Na dalším autě mám celoroční Goodyear-taky staré..zima i léto úplně v pohodě..Goodyear a Michelin dělá opravdické celoročky-přecetl jsem spousty testů..

spu
hodnocení

1x
Určitě nejlevnější celoroční.

hodnocení

Děkuji všem za názory.

han

Kup si celoroční Hankooky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]