Nejste přihlášen/a.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
asd1
0x
Mas tam chybu 195/spravne60
Záleží kde jezdíš. Hlubší sníh, hlubsi voda a rozbitý silnice = lepší je úzká guma. Ujetý sníh sucho,vlhko a dobrý silnice = lepší je širší nizkoprofilova guma.
Záleží kde jezdíš. Hlubší sníh, hlubsi voda a rozbitý silnice = lepší je úzká guma. Ujetý sníh sucho,vlhko a dobrý silnice = lepší je širší nizkoprofilova guma.
Vloni jsem koupil Nokian a dost dobrej zimák. Jen je třeba dát si pozor a koupit finskou se stejným vzorkem jsou i ruský a samozřejmě čínský.
asd1
Nokian původní z Finska byly vyborny, po přesunutí výroby do Ruska šla kvalita do hajzlu. Aktuálně nevím jestli to přesunuli zpět nebo tam dělají dal. Dobrou zkušenost mám s Continental GY Dunlop,z levnych Sava,Debica,Fulda,Hankook; špatnou s Barum,Minerva,Tomket a podobnýyma sračkama.
Co mě tvrdil servisák, tak po začátku "třídenní operace" si Nokian vzal výrobu zpátky do Finska. Ale v Rusku asi výroba stále pokračuje. Ukazoval mě tři úplně stejný gumy a na jedný bylo psáno Finsko, na druhý Rusko a na třetí Čína. Vzal jsem ty asi finský a i když u nás byl minulou zejmu sníh asi tři týdny, nebyl sebemenší problém. Proti Matadoru který jsem měl předloni jen na zkoušku, není ani přirovnání.
pest®
nevím ze kdy máte zkušenosti s Barumkama ale za mě polaris 5 není vůbec špatná pneu...jinak souhlas že myslím 3 nebo 2 stála za prd
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]