Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díly ruční brzdy

Od: lubosnovak odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, při kontrole podvozku jsem si všiml, že visí pružina seřízení ruční brzdy jen tak volně. Jedná se o vozidlo Seat Alhambra, r.v. 2003. V ETCE jsem si našel všechny související díly, ale matka (v ETCE na obrázku pod číslem 20), která mi právě chyb, je pouze zobrazena na obrázku, ale v textu je vynechána a nepopsána, takže nevím její výrobní číslo. Je tady někdo, kdo ho ví?

Odkaz na ETKU: 7zap.com/...

Předem všem děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etka
hodnocení

0x

Pokud chybí výrobní číslo, tak je součástí celku jiného dílu a samostatně se neprodává a nevyrábí. Příkladem je třeba trubička ostřikovače procházenjící motorkem zadního stěrače. U spousty modelů, které to tak mají je nutné vyměnit celý motorek. Nedávno jsem to řešil. Trubička tekla a vyrezla oska a převodka s ozubenými polokoly. Takže má to svou logiku. Kdybych trubičku sehnal novou, tak stejně dokud neopravím zbytek je mi jaksi k ničemu. Proto se měnil celek.

U té páky brzdy to bude stejné. A nebo se nemění celá pružina z bezpečnosti (brzdy), když zbytek dílů může odejít brzy též.

lubosnovak

Díky za odpověď.

hodnocení

0x

Je tam matica s podložkou v celku, ak tam dáte podložku a maticu nič sa nestane. Závit je tam metrický bežný. Tou maticou sa reguluje zdvih ručnej brzdy,páky. Potom tam ide plastová matica s očkom č.22 a pružina kvoli vibráciam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]