Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat jestli když si objednám tuto: spoilercentrum.cz/... stříšku jestli na ní budu potřebovat homologaci, kterou v tomto obchodě zřejmě nemají, aby mi to prošlo na technický a u policie. A potom jestli jí někdo máte, protože jsem se díval že když otevřu v autě kufr, tak je mezi těmito dveřmi a střechou docela málo místa tak jestli tam ta stříška nebude nijak překážet při otvírání.
Asi nečekáte zrovna radu od ženský ...ale mám na golfu tu samou. Při otvírání to nevadí. Před půl rokem jsem byla na technický a v pohodě, to jsem spíš měla strach z tmavých skel. A policajti? Ty zajímají jiné věci, když mně předminulý týden čapli, tak jim stříška i tmavá skla byla ukradená ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.