Já ne, už jen pro uvedenou barevnou teplotu 6000-6500k, vždyť od toho za deště nebude nic vidět. Ale asi je taková teplota při příkonu jen 18w nutná, aby to aspoň pocitově nějak svítilo. A už vůbec bych nekoupil v obchodě, kde takhle studený světlo doporučujou i do mlhovek, hlavně prodat... A za čtyřnásobnou cenu, než se obdobný pohybujou na Alíku.
thetruth
To jako fakt? A bude s tím jezdit jen doma po zahradě? Protože tyhle "žárovky" nejsou homologované pro použítí na veřejné komunikaci.
Nepiše jestli to chce legalně či ne Navic je videt že nikdo z vas stema žárovkama nema zkušenost Já jí mam amam i zkušenost z levnejma z alíku a tvrdim že ty levny z alíku nestoji za nic a co sem tam dam do nakyho vozu žarovky od tohoto prodejce sem spokojen neodchází neoslnujou a moc pěkně svíti Zrovna sem si tady obědnal diody do svých xenonu budu kapku předelavat a uz se těsim az stim v noci vyjedu
asd1
Na legalnost je třeba upozornit. Bez homologace jde o technicky nezpusobile vozidlo se všemi možnými následky, např.odmítnutí/snizeni plnění pojišťovny - někdy to je přimo ve smlouvě jako jedna z vyluk (v tom případě ani nemusí byt příčina souvislost), při udalosti za vic penez toho pojišťovna samozřejmě využije..
thetruth
Bla bla, nepochybně bude s tou i30 jezdit po okruhu, že? Vás nehomologované alíkové LEDkaře fakt miluju. Takových blbců potkávám, co mi vypalují sítnici očividně dobastlenými světlomety. Zrovna ráno jsem potkal dvojkovou ochcávku, co měla podobný drek, a vypalovala ostatním řidičům oči. Dříve jsem pravidělně potkával fábku, ze které jsem měl mžitky před očima.
Je to schválené pro provoz? Není. Nazdar. Jestli chceš LEDky, tak si buď buď speciální od Osramu, jsou-li k dispozici homologované na vozidlo, nebo si kup káru která LEDky má. Jasné, prosté.
V praxi nezáleží na značce a homologaci, ale konstrukci. Ledka pokrytá čipy ze všech stran je samozřejmě nepoužitelná, ale když má 3 maličký správně umístěný čipy a tvar stínítka odpovídající parabole, tak dokáže vykouzlit ostrou "hokejku" s čistým přechodem světlo/tma bez oslnovani. Ale je potřeba už při nákupu vědět, jak by taková žárovka měla vypadat a pak při montáži přemýšlet a případně si pohrát s odstíněním či zaostřením ohniska, což, pravda, u homologované nejspíš potřeba nebude
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.