Dobrý den.Budu kupovat ojeté auto pro dceru,která bydlí 300km ode mě a nemůže u toho být. Jak to nejlépe udělat aby jsem nemusel to kupovat na sebe a sjednavat pojištění, přihlášení a za týden to absolvovat zase s ní,když ji budu předávat auto.Jde udělat hav+pov přímo na ní, jde to vůbec.dik Nebo postup jak mám postupovat
Což o to teoreticky to jde, ale být prodávající tak vás s tím pošlu do háje. Když vám dcera dá plnou moc tak to můžete napsat rovnou na ní a nic 2x přepisovat nemusíte, ale nevím jak se na to bude tvářit prodávající... Pojistka je jednoduchá tu může udělat online a nebo ji uděláte vy. Kdo tam naklika údaje nikdo neověřuje.
Jak to nejlépe udělat aby jsem nemusel to kupovat na sebe***tak to normálně koupíte na dceru. Míwsto Vašeho jména, bude všude jméno Vaší dcery. Ona Vám dá ověřenou plnou moc ker koupi a převodu vozidla na její osobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.