Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta

Od: juzek odpovědí: 4 změna:
Dobrý den.Budu kupovat ojeté auto pro dceru,která bydlí 300km ode mě a nemůže u toho být. Jak to nejlépe udělat aby jsem nemusel to kupovat na sebe a sjednavat pojištění, přihlášení a za týden to absolvovat zase s ní,když ji budu předávat auto.Jde udělat hav+pov přímo na ní, jde to vůbec.dik
Nebo postup jak mám postupovat

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

3x
Což o to teoreticky to jde, ale být prodávající tak vás s tím pošlu do háje.
Když vám dcera dá plnou moc tak to můžete napsat rovnou na ní a nic 2x přepisovat nemusíte, ale nevím jak se na to bude tvářit prodávající... Pojistka je jednoduchá tu může udělat online a nebo ji uděláte vy. Kdo tam naklika údaje nikdo neověřuje.

hodnocení

3x

Pokud je to přes bazar, tak ten vám bude chtít udělat přepis. Takže stačí zařídit aby na plné moci k přepisu byly její nacionálie

paaveldvorak
hodnocení

2x

přepsat auto lze jednoduše přes portál dopravy a pojistku si dcera sjedná na webu sama...

hodnocení

0x

Jak to nejlépe udělat aby jsem nemusel to kupovat na sebe***tak to normálně koupíte na dceru. Míwsto Vašeho jména, bude všude jméno Vaší dcery. Ona Vám dá ověřenou plnou moc ker koupi a převodu vozidla na její osobu.

Jde udělat hav+pov přímo na ní***jasně že to lze.

Normální, jednoduché, snadné,.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]