Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik bude cca stát pojištění

Od: gusta odpovědí: 14 změna:
Dobrý večer. Může mi někdo říct kolik by cca stálo havarijní a povinné ručení na rok starou Fabii 3 benzín 1.0 MPI.Město Kroměříž, bonus cca 60 měsíců bez nehody.Dík

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

5x
Srovnejto.cz

hodnocení

4x

Roky používám různé srovnávače, poté pak ještě vyjednávání o nejnižší cenu. Vaše údaje zadejte do srovnávačů a budete to vědět přesně.

hodnocení

4x

Kdybych měl od vás skutečná data, tak vám to navrhnu optimálně. Myslím, že nejlepší bude kombinace dvou pojišťoven, jedna na povinné a druhá na HAV+skla+asistence, pro mne i pro některé další klienty to takhle vychází nejlépe.

To co uvádíte je sice pěkné, ale nemusí to vždy fungovat a hlavně se s tím nedá počítat. Už mne taky přestalo bavit kvůli lenošným klientům vymýšlet rodná čísla abych se nějak trefil do zadaných údajů - ono to dnes ani není možné, protože například bonusy už se ručně nedají zadat.

gusta, zkuste poslechnou radu arne1, uvidíte, že to bude výhodné.

Ano, pokud budete chtít použít rady co dal milancukrar@ ;) tak můžete použít mejl jiri.kuchta@collegas.cz

Arne1: jen odbočím, přišla mi Vaše profilová fotka nějak povědomá, snad něco s lpg, a teď s jménem už jsem si asi vzpomněl - lpg.Černošice, že jo? :)

to už je historie, já to přestal aktualizovat když jsem na tom ztratil zájem (měl jsem auto na CNG) a dnes když máme MyLPG.EU už je to nesmysl. Ale můžete mne znát také třebas z Geocachingu

Nene, s geocachingem zkušenosti nemám, ale v lpg diskuzi na Pandore jsem byl léta aktivní, škoda jejího ukončení. I tak mi to ale vydrželo a na lpg jezdím a vrtám se v něm doteď, jen většinou nekroutim skrtakem a nepřelepuju sání páskou, ale přes kabel přepisuju čísla:) A ono si to pak časem stejně dělá co chce, vzpomínám na zlatej podtlak :)

08.09.24 14:15
hodnocení

2x

12514, -

hodnocení

0x

Bez uvedení pojistné částky, zabezpečení, PSČ a věku může být rozdíl v ceně klidně i trojnásobný :)

alfa
hodnocení

0x

e pojištění

Top pojištění

Klik pojištění

Rixo

A teď ještě nějaké nové co měl reklamu v televizi

Dej si čelenž zadej tam svoje číslo oni ti zavolej a dozvíš se to

Pokud máš fóbií z telefonování s živýma lidma, no tak holt si vyplnit ty údaje na jejich webech, pokud to auto už bylo pojištěný (spz) a tvoje Rodnný číslo už je v databázi bonusů, tak to je jednoduchý

Ti mu těžko nabídnou kombinaci

zts

Proč by nebylo možno si sjednat zvlášť havárku a zvlášť povinné ručení? :)

Ta cena bude z 90% vždycky levnější, než přes pojišťovacího agenta a zejména když umíš vyjednávat.

A proč by to mělo být přes Klik levnější? Prozradím vám tajemství - v 99% případů máme všichni stjné podmínky. Pak jde jen o to co s tím a eventuelně kde se dá něco u managera vylicitovat. Od ten Klik je totiž také pojišťovací agent, a budete se divit - není ani moc velkej v objemu produkce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]