Nejste přihlášen/a.
Kdybych měl od vás skutečná data, tak vám to navrhnu optimálně. Myslím, že nejlepší bude kombinace dvou pojišťoven, jedna na povinné a druhá na HAV+skla+asistence, pro mne i pro některé další klienty to takhle vychází nejlépe.
To co uvádíte je sice pěkné, ale nemusí to vždy fungovat a hlavně se s tím nedá počítat. Už mne taky přestalo bavit kvůli lenošným klientům vymýšlet rodná čísla abych se nějak trefil do zadaných údajů - ono to dnes ani není možné, protože například bonusy už se ručně nedají zadat.
Ano, pokud budete chtít použít rady co dal milancukrar@ tak můžete použít mejl jiri.kuchta@collegas.cz
to už je historie, já to přestal aktualizovat když jsem na tom ztratil zájem (měl jsem auto na CNG) a dnes když máme MyLPG.EU už je to nesmysl. Ale můžete mne znát také třebas z Geocachingu
e pojištění
Top pojištění
Klik pojištění
Rixo
A teď ještě nějaké nové co měl reklamu v televizi
Dej si čelenž zadej tam svoje číslo oni ti zavolej a dozvíš se to
Pokud máš fóbií z telefonování s živýma lidma, no tak holt si vyplnit ty údaje na jejich webech, pokud to auto už bylo pojištěný (spz) a tvoje Rodnný číslo už je v databázi bonusů, tak to je jednoduchý
Proč by nebylo možno si sjednat zvlášť havárku a zvlášť povinné ručení?
Ta cena bude z 90% vždycky levnější, než přes pojišťovacího agenta a zejména když umíš vyjednávat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.