Nejste přihlášen/a.
Na každou skupinu se dělají testy zvlášť. Vždy hrozí, že pokud neuděláte test přijdete o řidičák, který už máte.
Pane, špatně to chápete. Nelze udělat třeba skupiny B,C,E jedním testem, nebo doknce jedou jízdou
Já si tady necucám informace z prstu. Je to citace zákona i s odkazem na něj.
B a C nejde dělat současně. To byste jako takový znalec zákona měl vědět.
A já tvrdím něco jiného? od začátku píši, že na každou skupinu se dělá zvlášť test. Krom B k tomu dostanete mopeda jako bonus.
Od začátku tvrdíte, že na každou skupinu je samostatný teoretický test, i když jsem uvedl odkaz na paragraf zákona, kde se jasně píše, že teoretický test bude dělat jen jeden.
Nevím, proč by ho zajímal získaný přidružený moped, když bude mít neomezené A.
Musíte lépe číst. Už výše jsem uvedl odkaz na § zákona, že B+C nejde dělat. Výjimkou je výuka ve školách, ve kterých je to kvalifikační předpoklad výkonu zaměstnání (např. učební obor Automechanik).
Zatraceně, na tu výuku B+C na učnácích v odpovědích pokaždé zapomenu.
Asi to stejně nebude tento dotaz, protože výuka A, resp. A+B není běžná (nebo jsem si nevšiml) a bude to asi případ jen pár škol v ČR (obor Opravář motorek apod.). Na druhou stranu možná už dnes střední školy (průmyslovky, gymnázia) nabízejí kurz nejen B jako dříve, ale i A+B.
> chci si udělat řidičák na auto a na motorku
Kolik ti je? Jestli pod 24, tak neomezené A nemůžeš dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.